Romet Chart - Kokosek!
|
Autor |
Wiadomość |
skalpel155
SzpachelMen
Liczba postów: 300
Imię: Mateusz
Pojazd: Inny
|
RE: Romet Chart - Kokosek!
Próbowałeś wysłać do mnie wiadomość? Pisz teraz. miałem pełną skrzynkę
|
|
23-04-2014 22:26:20 |
|
|
kokosek
Минск 125
Liczba postów: 1,639
Imię: Eryk
Pojazd: Inny
|
RE: Romet Chart - Kokosek!
Cóż widzę sprzeczki macie. Osobiście uważam że płyn do mycia naczyń będzie dobry bo tak jak pisali poprzednicy odparuję. Chociaż smar ma większą "wydajność"
Zależy od gustu i chęci
Dziś Charcikiem przejechałem symbolicznie 20km? (280km coś koło na liczniku). Na działkę i z powrotem, Chart jak zawsze bez awaryjny. Gdy podjechałem pod garaż, obok stało dwóch facetów. No jeden podszedł mówi ładny charcik. Tam się przywitał itd. Pyta się czy na sprzedanie, to mu mówię oj nie
Z ciekawości zapytałem ile by dał. no mówi coś koło 1500zł można by było pomyśleć no mówię że jednak nie bo za dobry itd. Pokazałem mu reszte mojej kolekcji a jednak boli go to że nie ma papierów.
Następnie pokazał mi jego zawartość z garażu..
Simson S51 Comfort!!!
w stanie szrot. Lecz jest, Silnik najprawdopodobniej calutki stoi, został zalany wodą.. Dostał go za darmo podajże w Szwajcarii bez dokumentów. Najbardziej mnie zdziwiło to że miał obrotomierz i ciekaw jestem czy taki podejdzie do Charta.
Honda 750cm3 po jakimś tiuuningu i cała czacha rozwalona. Miała wypadek było ślisko i wgl czeka na ubezpieczenie. Silnik cały.
Niestety nie mam do tego gościa kontaktu, postaram się go zdobyć.
Chart teraz postoi przez pare Dni ponieważ wybieram się na wycieczkę - Cel Wałcz
Podsumowując kupna Charta zupełnie nie żałuję, twierdze że pieniądze którego w niego dałem są jak najbardziej strzałką w dziesiątkę, niedługo Piaskowanie,Malowanie,Cylinderek 50/4.
No i już niedługo Kurs A1
Macie pomysły na jakiegoś "ściga" w tanich pieniądzach? do 2,5tyś np. (4suw)
Moje Prace
Simson S51 - Kokosek
Wyprzedaż u Kokoska!
|
|
24-04-2014 23:53:30 |
|
|
kokosek
Минск 125
Liczba postów: 1,639
Imię: Eryk