Projekt silnik 70ccm chart
|
Autor |
Wiadomość |
Patryk82
Jak sie chce sie, to sie da sie.
Liczba postów: 246
Imię: Patryk
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Projekt silnik 70ccm chart
Ty, kto tu się musi na kim wyżywać co? Ja Ci po rodzinie nie jade, to jest klasyczny przejaw niedowartościowania i może ciebie w domu nie lubią. Nie uważam siebie za wszechwiedzącego, ale jak czegoś nie wiem, to się nie rzucam i nie cwaniakuję, tylko szukam informacji.
Nie chce mi się już powtarzać, że każdy normalny człowiek w momencie przeróbki charta na 70ccm zrobiłby tak: http://lmgtfy.com/?q=chart+70#
Po czym pierwsza grafika to silnik adasia z cylem s70, który zrobił z 6 lat temu, co dałoby ci do myślenia, no ale najwidoczniej masz problem z radzeniem sobie z takimi podstawowymi czynnościami i liczysz tylko, że wszystko dostaniesz na tacy.
Co do tego czym jeżdżę, to już chyba ostatnia deska ratunku z twojej strony- tak, jeżdżę chartem o pojemności 55ccm, ale sam przerobiłem cylinder, głowicę, króciec, zastosowałem inny gaźnik, tłok, korbowód i wydech + gdyby nie temat na kircu mało kto by wiedział o korbie od derbi. Jak masz jakieś kompleksy, to sobie wstaw do charta bb130, tylko uwaga, bo raczej byłbyś pierwszym z taką przeróbką i nikt ci nie pomoże
Łan cyl, tu stroke
|
|
15-04-2014 23:44:43 |
|
|
Conqeror
Praktykant
Liczba postów: 354
Imię: Marcin
Pojazd: Inny
|