Mój pierwszy samochód, który miałem 11 lat temu,miałem... bo przez społeczniaków z osiedla musiałem go sprzedać bo zajmował miejsce parkingowe,a ja nim rzadko jeździłem bo wiadomo nie miałem prawka(14lat). Zamieniłem go za Jawę Ts 350 i Mz Ts 250,z których później okazało się,że Mz jest walona...
Silnik 2.0 coś koło 100KM,napęd tył,skrzynia 4 robiły niezły dym jak na takiego staruszka świry z warsztatu w którym stał do malowania wycisnęły z niego 200km/h no i ojciec przyprowadził go pod blok, bo by się pozabijali
Maska ważyła chyba z 30 kg,nie to co teraz plastik albo papierowa blacha Silnik palił na dotyk,nie przekręcał rozrusznika tylko przy przekręceniu kluczka odrazu odpalał od musnięcia.Nie spotkałem się już później z takim czymś w żadnym innym samochodzie.Z malowania się nie śmiejmy bo robiony po pijaku i taką ktoś miał wizję Piszę o nim,bo już się wykańczają jak i inne stare samochody,a to są prawdziwe fury,bez elektroniki,stref zgniotu itp Zamiast kupować golfy 3 czy calibry po WT kupcie antyka,bo niedługo będziemy mogli je oglądać tylko w muzeach,a antyk to dobra inwestycja Sam chcę kupić znowu taunusa i dać mu drugą młodość,odrestaurowując go nawet i parę lat bo warto
Po po 7 latach i 20 benzyniakach kupiłem diesla
I NIGDY WIĘCEJ NIE KUPIE
BMW E32
CIVIC EJ9
Komar 2350 w trakcie kompletowania
Ogar 200 w całości do remontu
Maszynka na prawdę piękna. Sąsiad ma takiego tylko, że przednie reflektory ma inne. Ale gang silnika jest na prawdę śliczny.
Szkoda, że go sprzedałeś :C
22-03-2014 13:17:01
Norbi96
Rozrusznikowy Joe
Liczba postów: 1,272 Imię: -- Skąd: -- Pojazd: Romet Komar
Jezu. Jezu!!!!!!!111111!!!1!!!!łanłanłan!!!!!11 Jaki piekny. Kurde, nie! Szkoda że TC II, a nie III
Dobre V6 zawszę da radę 2.0l te 200 poleci, 2.3 podobno 240
Cytat:Bo życie jest za krótkie, aby czekać na iskrę i dwa obroty wału.
22-03-2014 21:00:45
MichalSR50
Mechanik
Liczba postów: 1,541 Imię: Michał Skąd: Otwock Pojazd: Romet Ogar 205
To nie jest żaden lift tylko błotniki i kierunki założone od nowszego modelu Jak by ktoś wiedział gdzie stoi takie cudo na wąskich lampach to pisać do mnie na PW
Po po 7 latach i 20 benzyniakach kupiłem diesla
I NIGDY WIĘCEJ NIE KUPIE
BMW E32
CIVIC EJ9
Komar 2350 w trakcie kompletowania
Ogar 200 w całości do remontu
25-03-2014 13:28:59
Taśma
Pro
Liczba postów: 3,952 Imię: Mikołaj Skąd: 1.7km od biurowca Pojazd: Inny
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.