Poszukuję młody motorower nie wyprodukowany w chinach
|
Autor |
Wiadomość |
Bocian97
Przyszły Technik Agrobiznesu :)
Liczba postów: 309
Imię: Adrian
Pojazd: Inny
|
|
27-02-2014 23:01:53 |
|
|
Damian4570
Zaawansowany hardware'owiec
Liczba postów: 1,305
Imię: Damian
Pojazd: Romet Kadet
|
RE: Poszukuję młody motorower nie wyprodukowany w chinach
Nie do końca... Cena o czymś świadczy, przykładowo: nową Aprilie SR kupisz za ok. 10. tys zł (rocznik 2013) - raczej wątpię, żeby było składane w Chinach... Z tego co wiem Aprilia do momentu przejęcia przez Piaggio (sama marka Aprilia istnieje dalej, ale jako grupa Piaggio) produkowała od początku swej produkcji do 2003/4 roku we Włoszech, teraz chyba dalej we Włoszech je składają, choć nie jestem pewien, ale patrząc na cenę, to dosyć realne A teraz takie pytanie... Czy marka SYM (notabene Tajwańska) jest słaba? Ostatnio wypuścili kilka nowych modeli s-k-u-t-e-r-ó-w - Nie jakieś małe modele, ale duże motocykle, tzw: MAXisqutery - trochę o nich poczytałem i jakość bardzo konkurencyjna z Yamahą.
Jak chcesz fajne moto - koniecznie z biegami, bo "kible są nie cool" - to spraw sobie Aprilie RS - bardzo fajne moto, mam z nim styczność nie raz Silnik AM6, osiągi zaskoczą niejednego niedowiarka, a sprzęt sam w sobie niezawodny
|
|
27-02-2014 23:10:35 |
|
1 osoba postawiła piwo Damian4570 za ten post:1 osoba postawiła piwo Damian4570 za ten post.
alek736 (03-03-2014)
|
wojtekr35
TeRrOrYsTa
Liczba postów: 939
Imię: Wojtek
Pojazd: Inny
|
|
27-02-2014 23:16:35 |
|
|