Jakie macie (prócz motocykli) inne pasje?
|
Autor |
Wiadomość |
Jakchwal205
Technik
Liczba postów: 660
Imię: Kuba
Pojazd: Romet Ogar 205
|
|
12-02-2014 00:20:35 |
|
1 osoba postawiła piwo Jakchwal205 za ten post:1 osoba postawiła piwo Jakchwal205 za ten post.
alek736 (02-12-2014)
|
Chmielu17
Praktykant
Liczba postów: 372
Imię: Ardian
Pojazd: Romet 100
|
|
12-02-2014 00:25:14 |
|
1 osoba postawiła piwo Chmielu17 za ten post:1 osoba postawiła piwo Chmielu17 za ten post.
Boszu (02-12-2014)
|
lada97
Romet Fan :D
Liczba postów: 607
Imię: Marcin
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Jakie macie (prócz motocykli) inne pasje?
"Nie mam RWD bokiem jezdzic nie musze,
wole miec przed naped ale taki ktory ma dusze!"
Wszystkie będą moje sunie, gdy założę turbo w Unie
Jestę poetą.
|
|
12-02-2014 00:29:18 |
|
1 osoba postawiła piwo lada97 za ten post:1 osoba postawiła piwo lada97 za ten post.
Amanssy (02-12-2014)
|
Damian4570
Zaawansowany hardware'owiec
Liczba postów: 1,305
Imię: Damian
Pojazd: Romet Kadet
|
No proszę widzę, że nie tylko ja nie przepadam za piłką nożną Moje hobby to tenis ziemny, w którego gram już od 9 lat - czyli trochę czasu Ze sportów, to lubię pograć w siatkówkę i jeździć rekreacyjnie (o ile można nazwać tak moją jazdę xD) na MTB na rowerze KROSS, którego notabene sam składałem z części które chciałem, więc spotkanie takiego drugiego jest niemożliwe Jeszcze z sportów zespołowych, a w zasadzie E-sportu uwielbiam CS'a , a zwłaszcza GO - co nie znaczy, że jestem od kompa uzależniony Od pewnego czasu bawię się w tworzenie animacji i modeli 3D w takim czymś jak Cinema 4D czy Adobe After Effects - na razie te dwa programy w zupełności mi wystarczą Od razu zapowiadam (pod warunkiem, że Romet zostanie zrobiony do maja) film przedstawiający moją maszynę,pomysł jest, scenariusz jest, sprzęt również, a film poprzedzi prawdopodobnie krótki zwiastun (w jakim stylu, tego nie zdradzę) - więc czekam na ocieplenie, bo prace nad Rometem trwają cały czas
|
|
12-02-2014 02:12:52 |
|
|
sebon30
Rometowiec z krwi i kości
Liczba postów: 826
Imię: Sebastian
Pojazd: Romet Kadet
|
Ja tam kilka lat temu trochę wędkowałem, na zawody jeździłem, wygrałem jeden puchar za 1 miejsce i kilka ciut wartych wędek
Wędkarstwo spławikowe moje ulubione, reszty się nie nauczyłem, bo moim zdaniem trochę ciężka do ogarnięcia
Ogólnie dość dawno byłem na rybach, ale jak będzie ciepło, to z dziadkiem może będę jeździł . Interesuję się informatyką, systemami operacyjnymi, podstawowe czynności potrafię zrobić sam, już u kilka osób byłem kompa naprawiać . Bardzo lubię stare rzeczy, lubię jak coś jest w klimacie szczególnie lat 90. Lubię Mechanikę Samochodową, może pójdę do Technikum samochodowego, lubię majsterkować . Jak Tato coś robi, staram się wszystkiego nauczyć, trochę już się nauczyłem, sam pomalowałem składaka, i powiem że jestem z siebie zadowolony
Trocha się tego znajdzie
100 post- 14.12.2012 godz 21:55:17
500 post- 3.08.2013 godz 16:23:39
|
|
12-02-2014 04:45:39 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|