Kaniloxowy Romet Chart
|
Autor |
Wiadomość |
Kanilox
Moplikowiec
Liczba postów: 3,490
Imię: Kamil
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Kaniloxowy Romet Chart
(07-02-2014 17:53:19)Kawka napisał(a): Zaczyna to świetnie wyglądać Jaka radość będzie na otwarcie sezonu! Dobrze, że wybrałeś kwasowy akumulator. Ja mam większe dziwadzctwo bo dwa małe złączone ze sobą i się mieszczą w puszkę boczną
Po zdjęciach twoich opon widzę, że moja tylnia opona jest łysa i do wymiany I masz taką samą fajkę jak ja. Czy masz iskrę dobrą z niej? Bo nie wiem czy nie zamówić nowej bo u mnie troche padaka i jest niebiesko biała. Dziś pogrzebię w swoim bo mnie zmotywowałeś
No, nie umiem się już doczekać ale jeździć będę od razu jak będzie zrobiony.
U mnie ten akumulator też nie jest do końca normalny bo jest znacznie większy od oryginalny, musieliśmy wyciąć trochę plastiku w puszce ale teraz mieści się idealnie. Niestety zdjęcia mam tylko na aparacie do którego nie mam czytnika kart, powinien dotrzeć w poniedziałek.
Kupiłem duży akumulator bo w mojej instalacji światło przednie będzie pobierać prąd z akumulatora.
Iskra była dobra, ale nie wiem jaka powinna być.
Zrób temat o swoim charcie bo piszesz mi o nim a nawet nie mam jak obejrzeć.
(07-02-2014 18:01:18)Marwerick napisał(a): dobra jest fajka z kablem produkcji bosch
No może jest dobra ale i tak zamontuje taką jak mam w stelli lub podobną.
http://scr.hu/4y/7w4as nie ma szans żeby wyskoczyła z świecy albo się zużyła bo się trzyma świecy gumą, pasuje na świece z gwintem i z grzybkiem. A kabel jest miękki i gruby, nie to co ten oryginalny.
A tak z dzisiaj to złożone są już tylne amortyzatory i koła, zrobiłem zdjęcia telefonem
|
|
08-02-2014 04:55:14 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|