[S] Romet Chart
|
Autor |
Wiadomość |
Mikołaj98
...nic...

Liczba postów: 664
Imię: Mikołaj
Pojazd: Romet 50-TS-1
|
Romet Chart
Witam , chciałbym was zainteresować kupnem mojego "wspaniałego" charta. Ma dokumenty i umowę kupna ale nie rejestrowaliśmy go na "nas" Sprzedaje go ze względu na to że tylko stoi i przeszkadza.. miejsca też zbyt dużo nie mam. Chart nie jest skończony, nie jeździ , nie odpala z niewiadomej przyczyny, wymieniane zostało wiele szczegółów m.in nowa stacyjka i licznik. Został pomalowany na oryginalny kolor, mam do niego zestaw naklejek , 2 silnik i trochę innych części. Jednym z problemów jest śruba która przypadkiem wpadła mi do silnika  bodajże przy zdejmowaniu cylindra, nie zrobiła żadnych szkód i jak ktoś byłby zainteresowany kupnem to mogę sam ją wyjąć. Do charta przydałoby się nowe obicie siedzenia, tylna opona i człowiek który chciałby posiedzieć trochę przed jego silnikiem... jego cena to od 900zł w górę, mogę się targować.Magneto, trochę pordzewiało po pobycie u "mechanika". Mam drugie magneto jak coś , reszta silnika jest w dobrym stanie. Odbiór oczywiście osobisty. Na życzenie kupującego dodam więcej zdjęć.
PS. Mam wszystkie elementy których nie widać na zdjęciach. Pozdrawiam.
http://imgur.com/a/ofKpZ
Im szybciej jadę tym bliżej jestem nieba...
Rammstein fan...
|
|
24-01-2014 13:57:19 |
|
|
Mikołaj98
...nic...

Liczba postów: 664
Imię: Mikołaj
Pojazd: Romet 50-TS-1
|
RE: Romet Chart
Im szybciej jadę tym bliżej jestem nieba...
Rammstein fan...
|
|
24-01-2014 20:32:34 |
|
|
kokosek
Минск 125

Liczba postów: 1,639
Imię: Eryk
Pojazd: Inny
|
|
24-01-2014 22:08:36 |
|
|
Marwerick
Mechanik

Liczba postów: 1,866
Imię: Zbigniew
|
|
24-01-2014 22:25:15 |
|
1 osoba postawiła piwo Marwerick za ten post:1 osoba postawiła piwo Marwerick za ten post.
Mikołaj98 (01-24-2014)
|
Paweł96
Uczeń

Liczba postów: 175
Imię: Paweł
|
|
25-01-2014 00:07:10 |
|
|