Wzmacniacz samochodowy na silnik.
|
Autor |
Wiadomość |
Boszu
Bo na gumie, latać umie!

Liczba postów: 604
Imię: Jacek
Pojazd: Inny
|
RE: Wzmacniacz samochodowy na silnik.
Jaki telefon dorzucasz?? Być może będę chętny na wymianę silnikiem na chodzie który jest w moim Ogarze... Wlać trzeba tylko dobry olej, bo wlany jest tym czasem lux... Wymienię bez gaźnika i krudźca (bo gaźnik mam GM12) oraz bez, lub ew. z oryginalnym zmieniaczem biegów.
A silnik odpalać i jechać.  Wał stan ideał Czeski niedawno założony, silnik nie tak dawno składany i przeglądany, kartery stan bdb, sprzęgło niedługo być może do wymiany, bo ostatnio zakładałem już używane tarcze które były w db stanie. Zębatka zdawcza 12z.
W sumie szkoda mi go wymieniać bo doprowadzony już jest prawie że do perfekcji ten silnik. Ale przydał by mi się koniecznie mocny wzmacniacz i dobry telefon! I motyw na zmianę silnika na 4T.
Lub druga opcja, mogę wymienić się za sam wzmacniacz nie do końca dobrym silnikiem. Czyli w słabym stanie wał, pęknięty karter (jak masz kogoś kto spawa amelinium to ci to zrobi), tarcze sprzęgła do założenia/wymiany, no i cylinder do szlifu chyba tylko jakiś mam. Po za tym w miarę możliwości myślę że kompletny.  Po za krudźcem i gaźnikiem, bo nie mam. Ale odpalający.  Z dobrą skrzynią, elektryką i elementami.
W skrócie, powiedz na ile wyceniasz sobie ten wzmacniacz.
Ja na allegro w historii znalazłem jeden sprawny za 70zł. Drugi 29zł który był coś uszkodzony i się nie włączał.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-01-2014 17:52:34 przez Boszu.)
|
|
15-01-2014 17:44:48 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|