Romet Chart - Kokosek!
|
Autor |
Wiadomość |
kokosek
Минск 125
Liczba postów: 1,639
Imię: Eryk
Pojazd: Inny
|
RE: Romet Chart - Kokosek!
Tak więc. Dziś zakupiłem drugiego Charta. Nie jest ideałem (niestety nie zrobiłem zdjęć) Ale jest!
Zamiar był by dać go na dawce, i taki będzie. Lecz zamierzam go po skończeniu pierwszego również odszykować. Chart nie posiada instalacji, Oraz Stopek centralnych, Schowki (do zrobienia), lampy-tył/przód, Dokumenty! (załatwimy). Rama jest spawana w jednym miejscu, lecz jest to zrobione solidnie.
Silnik ma dobry stan!.
Niedługo dalszy upload że zdjęciami, niedługo wypłata i bierzemy się do dalszej pracy! , Elektryka wciąż załatwiam bo tamten coś dupy dał..
Moje Prace
Simson S51 - Kokosek
Wyprzedaż u Kokoska!
|
|
13-01-2014 22:55:23 |
|
|
kokosek
Минск 125
|
Ja dopiero się rozgrzewam za jakiś czas kolejna niespodzianka i akurat nie myślę o następnym (to za jakiś czas ). Puki co chce zrobić jednego w miare dobrze, A tamtego jeszcze lepiej. Jeden puki co potrzebuję do jazdy.
Wojtku mam nadzieje..
Chartów myślę że jeszcze przybędzie jak tylko okazja będzie. Niedługo dodatkowo może będę miał garaż w swoim mieście.
Moje Prace
Simson S51 - Kokosek
Wyprzedaż u Kokoska!
|
|
13-01-2014 23:40:39 |
|
|
kokosek
Минск 125
|
O to mój dawca części.
Moduł ma robiony własnoręczny. jeszcze nie zaglądałem. Boczki i Bak jest (bak nie ma korka) i jest do wyczyszczenia. Odpalać odpala biegi na sucho ładnie wchodzą a praktyce jeszcze nie wiem.
Przednie lagi albo do uzupełnienia oleju albo do wyczyszczenia/regeneracji. natomiast tylnę są dziwne. Koncówka tłumika od simsona.
Pracę się rozpoczną jak kupie garaż, lub zrobi się cieplej. A dziś dostałem na to fundusz.
O to zdjęcia:
https://plus.google.com/photos/108431905...0917110977
Piękny nie jest. Silnik ładnie pracuje wydaje się na dobry stan.
Moje Prace
Simson S51 - Kokosek
Wyprzedaż u Kokoska!
|
|
19-01-2014 18:40:10 |
|
|
kokosek
Минск 125