Oddanie tablicy rejestracyjnej.
|
Autor |
Wiadomość |
Boszu
Bo na gumie, latać umie!
Liczba postów: 604
Imię: Jacek
Pojazd: Inny
|
RE: Oddanie tablicy rejestracyjnej.
Heh, teraz wpadłem na taki głupi nie co pomysł. Bo skoro, można "zgubić" tablicę. To za 40zł można wyrobić nową... I ciekawe jak gdyby ją tak nagle "zgubić", i wyrobić nową. To ciekaw jestem, czy gdybym miał 2 Ogary z takimi samymi numerami oraz tablicami, ale różnymi ramami i jednym papierkiem. To czy Policja w końcu zrobiła mi jakiś nalot, lub ostro by się tego czepiła. Czy może jednak jeżdżąc pojedynczo każdą maszyną, mógł bym tak jeździć. Na pewno jest to nie legalne, ale czy Policja zwróciła by na to uwagę??
Bo w takim przypadku, potrzeba mi tylko drugą tablicę... I nie musiał bym przekładać z jednej ramy do drugiej gdybym jeździł... (tzn. kiedyś będę jeździł jak skończę projekt)
|
|
12-12-2013 17:02:17 |
|
|
nie_mientki
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 6,375
Imię: Michał
Pojazd: Romet 50-T-1
|
|
12-12-2013 17:15:24 |
|
|
motoryniarz123
Chartkolot !
Liczba postów: 538
Imię: Adam
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Oddanie tablicy rejestracyjnej.
(12-12-2013 17:02:17)Boszu napisał(a): Heh, teraz wpadłem na taki głupi nie co pomysł. Bo skoro, można "zgubić" tablicę. To za 40zł można wyrobić nową... I ciekawe jak gdyby ją tak nagle "zgubić", i wyrobić nową. To ciekaw jestem, czy gdybym miał 2 Ogary z takimi samymi numerami oraz tablicami, ale różnymi ramami i jednym papierkiem. To czy Policja w końcu zrobiła mi jakiś nalot, lub ostro by się tego czepiła. Czy może jednak jeżdżąc pojedynczo każdą maszyną, mógł bym tak jeździć. Na pewno jest to nie legalne, ale czy Policja zwróciła by na to uwagę??
Bo w takim przypadku, potrzeba mi tylko drugą tablicę... I nie musiał bym przekładać z jednej ramy do drugiej gdybym jeździł... (tzn. kiedyś będę jeździł jak skończę projekt)
Pomysł dobry, tylko musisz idealnie nabić nr ramy w drugim romecie, żeby zrobić ci nalot to policja musi mieć jakieś podejrzenia, więc jak nikt cię nie podkabluje to nie masz o co się martwić
.
Romet Chart -"Kiedyś bił rekordy , teraz podbija serca"
|
|
12-12-2013 17:57:48 |
|
|
Tomasso94
Przebiegły Administrator :D
Liczba postów: 4,036
Imię: Tomasz
Pojazd: Romet Ogar 200