Forumowy serwer Teamspeak3
|
Autor |
Wiadomość |
Darek1
Technik
Liczba postów: 638
Imię: Darek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
|
03-12-2013 23:18:47 |
|
1 osoba postawiła piwo Darek1 za ten post:1 osoba postawiła piwo Darek1 za ten post.
Błażej (01-19-2014)
|
Boszu
Bo na gumie, latać umie!
Liczba postów: 604
Imię: Jacek
Pojazd: Inny
|
RE: Forumowy serwer Teamspeak3
(03-12-2013 23:13:16)kanilox napisał(a): Ty za niego nie zaplaciles, zaden inny uzytkownik forum tez nie, wiec nie wiem o co ci chodzi.
Chodzi mi o to, że marnujesz niepotrzebnie pieniądze... W prawdzie to tylko 10zł/miesiąc. No ale zawsze coś! Bo 10zł to prawie 2l paliwa, 10zł to 3 komplety żarówek do Rometa czy 10zł to 4 piwka.
No ale to tam twoja wola... Ja z przyjemnością mogę przyjść i pogadać jak tylko będę miał na to czas!
A co do tego że się boją, to ja tylko na to bym stawiał! Bo jak był tamten TS na Zarabiam, to pamiętam że gadałem z 2-3 osobami, mimo iż na kanale było z 6-9 osób. W tym ta reszta która się wgl. nie odzywała, to nie wiem czy przyszła mnie posłuchać?! Czy nie wiem po co innego tam wbiła. Mnie to tam nie wadziło, chodź było to trochę dziwne.
Ale nie mówię też, bo jak byłem młodszy to nie byłem duszą towarzystwa... I w sumie do teraz, jeżeli nie mam nic sensownego do wtrącenia, lub nie wiem co mógłbym w ogóle wtrącić, to się po prostu nie odzywam... Tylko słucham.
I że tak dodam, być może jutro jak znajdę czas to tam wbiję i jak będziesz, to możliwe że będę miał małą sprawę. Bo skoro postarałeś się w sumie stworzyć ten TS. To spróbuję go jakoś może rozkręcić, bo wpadł mi taki mały pomysł do głowy. Ale to jutro, jak nie zapomnę i znajdę czas to pogadamy.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-12-2013 06:47:02 przez Boszu.)
|
|
04-12-2013 06:43:57 |
|
|
Simon
Ogarnięty Chartcore
Liczba postów: 1,454
Imię: Szymon
Pojazd: Romet Chart
|
|