slawoon
Nowy
Liczba postów: 10
Imię: Sławek
Pojazd: Romet Ogar 205
|
RE: ;)
(11-11-2013 15:20:38)nie_mientki napisał(a): Nie sceptycznie, tylko uprzejmie zapytałem. W Cadzie trochę siedziałem, w 3D(Catia głównie) i nie widzę sensownego ich zastosowania w powyższym celu. To pytam, bo może po prostu mam klapki na oczach. Od tego forum jest
Uważam, że po rzuceniu wymiarów kartki A4, czyli zrobieniu sobie ramki na szybki można dość ładnie sobie wszystko w AutoCad rozmieścić... Oferując coś do sprzedaży daję swoją pracę i nie idę na cwaniactwo tylko robię wszystko od początku do końca sam łącznie z rysunkami. Może Ty jesteś oblatany w rysunkach itp., ale należy pamiętać o tym, że nie wszyscy potrafią podłączyć instalację z czarno- białego rysunku. Łatwiej jest z przejzystego, kolorowego. Druga sprawa to, to jak całość wygląda. JA zwracam uwagę co kupuję i ca jakie pieniądze. Lepiej wygląda coś, co jest dobrze zrobione, zapakowane i zilustrowane niż zapakowane w woreczek śniadaniowy z wydrukowanym z neta schematem.
(11-11-2013 15:20:38)nie_mientki napisał(a): Nie sceptycznie, tylko uprzejmie zapytałem. W Cadzie trochę siedziałem, w 3D(Catia głównie) i nie widzę sensownego ich zastosowania w powyższym celu. To pytam, bo może po prostu mam klapki na oczach. Od tego forum jest
Fazy i zaokrąglenia przy schemacie instalacji
* Fazy i zaokrąglenia- po wykonaniu kwadratu, fazując i zaokrąglając boki można otrzymać, np. przełącznik na kierownicy, ale to powinieneś kolego wiedzieć znając idealnie ten program
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-11-2013 15:36:19 przez slawoon.)
|
|
11-11-2013 15:27:54 |
|
|
nie_mientki
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 6,375
Imię: Michał
Pojazd: Romet 50-T-1
|
RE: ;)
Kwadraciki zaokrąglone to mi Paint maluje Też ma kolory. I co najważniejsze jest darmowy, nie sądzę żebyś 10k wyłożył żeby klientom pomóc przy robieniu instalacji. Możesz mieć studencką licencję, ale ona kategorycznie wyklucza zarobkowe używanie programu.
Nie wiem skąd pomysł że krytykuję. Uważam że robisz dużo więcej niż powinieneś, chylę czoła.
Idealnie nie znam, tyle tylko co potrzeba, AC bardzo prosty, intuicyjny program. Do tego uniwersalny. A jak coś jest do wszystkiego...
Korzystasz z którejś z nakładek do schematów? Bo ja tylko z Mechanicalem miałem do czynienia.
KLIKNIJ TUTAJ I POMÓŻ W OPŁACENIU SERWERA !
|
|
11-11-2013 16:18:25 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|