Romet Chart 75 Sport Edition
|
Autor |
Wiadomość |
Lagoon
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 575
Imię: Michał
Pojazd: Inny
|
|
28-10-2013 20:23:53 |
|
|
damix98
Praktykant
Liczba postów: 375
Imię: Damian
|
|
28-10-2013 21:05:36 |
|
|
Romet drajwerV2
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 242
Imię: michau
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Romet Chart 70 TYP 210 '88
nie pi ****l bo przylgni zostanie . Jak tłok z gównolitu to i spuchnie
Lecą pkt na własne życzenie...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-10-2013 10:34:05 przez Semmao.)
|
|
28-10-2013 22:53:08 |
|
|
stqc
Moderator
Liczba postów: 3,745
Imię: Maciek
Pojazd: Romet Chart
|
xyz
|
|
29-10-2013 08:46:43 |
|
|
Lagoon
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 575
Imię: Michał
|
Witam witam. Nic się nie działo przez dłuższy czas. Chart sobie stał, niedawno chciałem go odpalić i odkręciło się magneto. Cuda się dzieją Dziś silnik wylądował u mnie w pokoju. Umyty, wyszorowany przeleżakuje sobie zimę w domu. Zdjąłem cylinder-wszystko w bdb stanie. Przyjrzałem się tulejce główki korbowodu, luz jest jak cholera...Trzeba będzie ją wymienić. Przy okazji dłubnie się tą 70 moją. Z tymi amortyzatorami się wstrzymam na razie, bo do jazdy nowe nie są niezbędne. Planuję wydech niebawem zamówić u Garrego.
Co do innych planów. Ciekawie się robi, pomysłów przybywa, czasu na realizację brak. Nie będę na razie pisał konkretów bo to wszystko z dnia na dzień może ulec zmianie.
Muszę wymienić przedni zacisk. Hamuje dobrze, ale klocki są zbyt wąskie do tej tarczy. Chętnie go sprzedam, zacisk jest sprawny, ale nie do tej tarczy(do chińskich się będzie nadawał w sam raz). Zależy mi na pływającym, albo wpadnie używany Brembo z Aprilii Scarabeo 2-tłoczkowy albo nowy chiński, też dwutłoczkowy(inny niż ten co mam). Myślę też nad pomalowaniem kielichów przednich amortyzatorów na czarny połysk, co Wy na to?
Już nie chcę żadnych pilarek
Witam!
Zrobię dobrze cylindrom. Zainteresowany?Pisz PW!
https://www.facebook.com/porting.studio/
|
|
18-11-2013 20:14:20 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|