Romet Chart by skalpel155 :)
|
Autor |
Wiadomość |
skalpel155
SzpachelMen
Liczba postów: 300
Imię: Mateusz
Pojazd: Inny
|
RE: Romet Chart by skalpel155 :)
A więc tak, cisza w temacie ponieważ jak wcześniej było pisane planuje go sprzedać, zobaczymy co z tego wyjdzie, ale na w razie jakby nikt nie kupił to powoli zaczynam dzialac z tym co mozna zrobic dla poprawy nie nadwyrężając budżetu
Troche popolerowałem co się dało, zawsze to lepiej wyglada niz na zasyfionych elementach
Jeszcze na starych amorkach
Dziś przyszły amorki od mz wiec do dzieła
Jeśli się nie sprzeda to terminu który wyznaczyłem sobie, kto wie może pomaluje go, bo lakier to chyba szprejami nakladany, gdzie niegdzie sie utlenia itd, podatny na rysy (wyszla biała farba w niektorych miejscach).
W planach póki co mam jeszcze filtr gąbkowy, a w miejsce oryginalnego zrobić schowek, jest to przemyślana decyzja, tylko checi musze zebrac
Co do problemu z iskrownikiem W/w to po przemienieniu jednego kabelka nagle znalazlo sie ladowanie i wszystko ok troche posiedziec i sie dojdzie do skutku
PS:Wał śmiga, juz 1k najechane ponad i żadnego luzu, Kupiony w sklepie AUTO-CAR do zestawu dorzucał łozyska SKF i uszczelniacze, 182zł za wszystko i Polecam
PS2:Wczoraj porównałem motorek ze zdjęć z ogłoszenia, a obecną chwilą, i jak dla mnie jest niebo a ziemia
|
|
12-12-2013 20:28:28 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|