Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
R|\|!eoOwYyY RoOw3R3K '76 by wnusiu94
|
Autor |
Wiadomość |
wnusiu94
Moderator Działu Rowerowego
Liczba postów: 3,184
Imię: Adam
Pojazd: Romet 50-T-1
|
R|\|!eoOwYyY RoOw3R3K '76 by wnusiu94
Witajcie!
Gdyby ktoś nie miał daru rozszyfrowania pokemoniastego pisma, to informuję, że w nazwa tematu brzmi "Różowy rowerek '76 by wnusiu94". Dlaczego po prostu "różowy rowerek"? Nie mam zielonego pojęcia, cóż to jest. Marka to oczywiście Romet, ale model? Nie wiem, może ktoś ma jakiś pomysł?
Farba olejna, wszędzie jest farba olejna!
Zapewne w Waszych głowach zrodziło się pytanie - na jaką cholerę mi rower dziecięcy, w dodatku różowy? Odpowiedź jest bardzo prosta - na pewno niektórzy kojarzą fakt, iż planowałem zmieniać ramę w Tylerze Wigry? Po zobaczeniu tego rowerka na dzisiejszym targowisku do głowy wpadła mi myśl zakupu go i przeznaczenia na części dla ramy, którą planowałem przekładać. W dużym skrócie - zbuduję od nowa Wigry na bazie kół z tego różowego demona. Przydadzą mi się również łożyska i bagażnik. Reszta wyląduje na tyłach piwnicy na tzw. "wieczne zapomnienie". No dobrze, wszystko cacy, ale dlaczego nie kupiłem po prostu tych części osobno? I tu dochodzimy do najlepszego - cena. Za ten rower dałem oszałamiające 20zł. Podziwiam, że komuś chciało się to czytać.
Jak się podoba?
Legenda nie umiera nigdy. | Różowy Składak - Zapraszam!
|
|
01-09-2013 16:01:17 |
|
|
wnusiu94
Moderator Działu Rowerowego
Liczba postów: 3,184
Imię: Adam
Pojazd: Romet 50-T-1
|
|
01-09-2013 16:19:50 |
|
|
Sołtys
Ja tu tylko sprzątam...
Liczba postów: 1,557
Imię: Bartek
Pojazd: Inny Romet
|
RE: R|\|!eoOwYyY RoOw3R3K '76 by wnusiu94
Wnusiu nam spokemoniał. ;_;
Co do roweru - Sam seks. Tylko mi nie mów, że na tym jechałeś w miejscach publicznych... ;_;
Hmmm... To chyba faktycznie Bratek, lub coś bratkopodobnego.
Przyznam, że moja początkowa myśl też była, że jest z lat 90.
facebook.com/oldromet - Zapraszam!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-09-2013 20:26:48 przez Sołtys.)
|
|
01-09-2013 20:25:22 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|