Znaleziska złomowe
|
Autor |
Wiadomość |
Wojtek3362
Mechanik
Liczba postów: 1,901
Imię: Wojciech
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Znaleziska złomowe
Jak mówiłem tak zrobiłem, byłem dzisiaj na trzech skupach. Na pierwszym złom pakowali w kontener, na drugim już było wywiezione (leżał bak od wsk... trudno), a na trzecim chodzę i widzę dwie ramy. Jedna od ogara druga od chyba motorynki, niestety spawana. Ramy sobie odpuściłem i zobaczyłem że na stercie leżą części ramowe, baki błotniki, itd. Wziołem to co lepsze i idę do wagi, gdy już się zbliżałem zobaczyłem w pojemniku resztę złomu
Dwa silniki 023, 8 gaźników, amortyzatory, kupa głowic, instalacja, kupa karterów, wydechy, kierownice, kupa cylindrów (żadnego nie wziołęm bo miały pozrywane gwinty), klamki linki itd. Na zdjęciach to co wziołęm.
I wspomniany wcześniej licznik:
Część części jest na sprzedaż w odpowiednim dziale.
Moje pojazdy - Wojtek3362
Pozdrawiam
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-08-2013 16:23:24 przez Wojtek3362.)
|
|
23-08-2013 16:22:31 |
|
|
mlody191
Mechanior
Liczba postów: 840
Imię: Damian
Pojazd: Romet Chart
|
(23-08-2013 16:22:31)Wojtek3362 napisał(a): Jak mówiłem tak zrobiłem, byłem dzisiaj na trzech skupach. Na pierwszym złom pakowali w kontener, na drugim już było wywiezione (leżał bak od wsk... trudno), a na trzecim chodzę i widzę dwie ramy. Jedna od ogara druga od chyba motorynki, niestety spawana. Ramy sobie odpuściłem i zobaczyłem że na stercie leżą części ramowe, baki błotniki, itd. Wziołem to co lepsze i idę do wagi, gdy już się zbliżałem zobaczyłem w pojemniku resztę złomu
Dwa silniki 023, 8 gaźników, amortyzatory, kupa głowic, instalacja, kupa karterów, wydechy, kierownice, kupa cylindrów (żadnego nie wziołęm bo miały pozrywane gwinty), klamki linki itd. Na zdjęciach to co wziołęm.
panie, ile dałes ?
|
|
23-08-2013 23:21:13 |
|
|
theogarowiec
rider ogar
Liczba postów: 1,010
Imię: Szymon
Pojazd: Romet Pony
|
(23-08-2013 16:22:31)Wojtek3362 napisał(a): Jak mówiłem tak zrobiłem, byłem dzisiaj na trzech skupach. Na pierwszym złom pakowali w kontener, na drugim już było wywiezione (leżał bak od wsk... trudno), a na trzecim chodzę i widzę dwie ramy. Jedna od ogara druga od chyba motorynki, niestety spawana. Ramy sobie odpuściłem i zobaczyłem że na stercie leżą części ramowe, baki błotniki, itd. Wziołem to co lepsze i idę do wagi, gdy już się zbliżałem zobaczyłem w pojemniku resztę złomu
Ten Gaźnik to steryleppo? Zazdroszczę ci tych silników
gg.44815430
Simson S51 B1-4
http://www.chlopcyrometowcy.pl/showthread.php?tid=22446
|
|
24-08-2013 10:46:10 |
|
|
Wojtek3362
Mechanik
Liczba postów: 1,901