| 

Ocena wątku:

- 0 głosów - 0 średnio

- 1

- 2

- 3

- 4

- 5

| 

[Inny] Ogar czy Komarek?

| 

| Autor | 
			Wiadomość | 

mateuszkurowski 

Nowy 

Liczba postów: 9 
Imię: Mateusz 
Pojazd: Inny 

| 

Ogar czy Komarek? 

Witam serdecznie, 
W "Powitalni"  http://www.chlopcyrometowcy.pl/showthread.php?tid=17999 napisałem co nieco o sobie. Pozwolę sobie skorzystać troszkę z tamtego tematu.

Bardzo chciałbym się dowiedzieć paru rzeczy o Ogarze 200/205 bądź Komarze. Kiedyś a było to dość dawno temu    (rok 2004-2007 posiadałem skuter Piaggio Typhoon 70ccm) i ostatnio mi jakoś wróciła chęć na jednoślad tylko tym razem koniecznie chciałbym, żeby to był motorower. 

Problem może być w tym, że mam około 193 cm wzrostu i 96kg wagi i nie wiem czy na Ogarku/Komarze nie wyglądałbym co najmniej dziwnie. Chociaż sam wygląd jest mało istotny - chciałbym po prostu móc swobodnie zmieniać biegi i rozkoszować się jazdą na odcinkach nie większych niż 20-30km, z czego raczej trasy typu 2-3 razy w tygodniu zrobić po 15km (w obydwie strony, więc nie jakoś dużo    ).

Chciałbym na ów sprzęt przeznaczyć tak maksymalnie 600-700zł i grunt, żeby miał papiery, bo bawić mi się w zdobywanie "ciągu umów" i kombinować z dowodami rejestracyjnymi i numerami to mi się po prostu nie chce (za stary już chyba na to jestem    ).

Głównym problemem jest mój nieszczęsny wzrost i waga    (wyglądam normalnie bo jestem wysoki, ale nie wiem czy maszynki typu komar/ogar to przeżyją    ).

No chyba, że macie propozycję jakichś innych motorowerów to z wielką chęcią posłucham.

Jeżeli ów temat jest w złym dziale to proszę Moderatorów o przeniesienie (nie mogę się jeszcze "zaaklimatyzować" na forum i trochę tego nie ogarniam).

Pozdrawiam Mateusz Kurowski

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-08-2013 00:25:27 przez mateuszkurowski.)

|  

| 

| 20-08-2013 00:24:23 | 

| 

| 

max112 

Nowy 

Liczba postów: 38 
Imię: mateusz 
Pojazd: Romet Ogar 200 

| 

| 

| 20-08-2013 00:31:58 | 

| 

| 

max112 

Nowy 

Liczba postów: 38 
Imię: mateusz 
Pojazd: Romet Ogar 200 

| 

| 

| 20-08-2013 01:14:57 | 

| 

| 

mateuszkurowski 

Nowy 

| 

RE: Ogar czy Komarek? 

Pytanie jest u mnie w okolicy taki Komarek  http://tablica.pl/oferta/romet-komar-235...ef5a9b6e56 .

Stan bardzo ładny wszystko ok. Jedyne co to niestety brakuje dokumentów.

Czy jeżeli spiszę umowę kupna-sprzedaży ze sprzedającym to to wystarczy do jego poprawnego zarejestrowania w Wydziale Komunikacji?

|  

| 

| 20-08-2013 16:34:42 | 

| 

| 

mateuszkurowski 

Nowy 

| 

RE: Ogar czy Komarek? 

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-08-2013 19:14:49 przez mateuszkurowski.)

|  

| 

| 21-08-2013 19:14:32 | 

| 

| 

Użytkownicy przeglądający ten wątek:     1 gości

| 

|