Kłejkowy Owad - Komar 2350
|
Autor |
Wiadomość |
alek736
Zawodowiec
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/zawodowiec.png)
Liczba postów: 2,935
Imię: Aleksander
Pojazd: Romet Ogar 205
|
RE: Kłejkowy Owad - Komar 2350
Pojazdy:
- Romet Ogar 205
- TGB 101s Orion
- Honda CBR 125r
- Volkswagen Golf IV Highline
|
|
13-08-2013 23:15:52 |
|
|
Quake96
Zielono mi :D
Liczba postów: 2,750
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 200
|
(13-08-2013 22:36:57)Przemi998 napisał(a): NO i wkoncu klej ma komarka Gratuluje zakupu i czekam az go skonczysz napewno bedzie Piekny .
Juz 3 maszynka haha czyzby 4 sie szykowala Bo ostatnio mi mowiles ze kupic tego 2 ogara i straczy a tu 3 motor ![Wink Wink](images/smilies/wink.gif)
Czy piękny będzie to nie wiem. Póki co nie planuję malować ![Wink Wink](images/smilies/wink.gif) Nie wygląda aż tak tragicznie, a i rdzy nie ma, więc nie ma powodów do ingerencji. Czwartej maszyny nie będzie. A jeśli nawet, to nie w najbliższej i tej nieco odleglejszej przyszłości. Po pierwsze, nie mam już miejsca do trzymania ich wszystkich, a po drugie, kwestia pieniędzy.
Przydałoby się coś porobić przy nim. Ogółem takiej roboty "dla mnie" jest trochę... Skręcić koła prosto, wkręcić licznik (znalazłem jakiś od Ogara) "dla ozdoby", umyć i pewno coś jeszcze się znajdzie...
- Patrz pan, ale ciśnie tą jawką, no wariat!
- Ale panie, to dopiero drugi bieg się kończy...
"Skończyło się jak Bruce Lee, czy misja w kosmodromach
Nie nagra tego Grundig czy Unitra Diora...."
|
|
13-08-2013 23:25:46 |
|
|
Quake96
|
(14-08-2013 13:59:49)Taśma napisał(a): Ale tym że na błotnikach prześwituje podkład się nie pochwaliłeś ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
No to teraz ja coś powiem... Malowanie nawet na poziomie kłejka by mu się przydało ![krejzi krejzi](images/krejzi.jpg)
Niech zgadnę, papiery od Ogarów nu "dasz"?
Dziwne, bo ja tego podkładu nie zauważyłem jakoś ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) Jedyne co trapi błotniki, to brak dodatkowych mocowań przedniego, oraz lekkie pęknięcie tylnego.
Malowanie, czy ja wiem... Fakt, nie jest to zrobione na glanc, ale póki nie ma rdzy i znacznych zniszczeń to niech sobie będzie. Nie mam teraz kasy na zabawy w "lakiernika"
A papierów od Ogara raczej nie będzie. Myślałem nad tym, ale ostatecznie nie wiem... Jak wpadnie jakaś kasa, to poszukam papierów od jakiegokolwiek Rometa z 75 roku, a jak nie to z podobnych lat. Ogarowe kwity to już ostateczna ostateczność...
(14-08-2013 15:03:48)Stasiek napisał(a): (14-08-2013 13:59:49)Taśma napisał(a): Ale tym że na błotnikach prześwituje podkład się nie pochwaliłeś ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
No to teraz ja coś powiem... Malowanie nawet na poziomie kłejka by mu się przydało ![krejzi krejzi](images/krejzi.jpg)
Niech zgadnę, papiery od Ogarów nu "dasz"?
Nie musisz zgadywać bo on to napisał wcześniej . A co do komara do bardzo ładny ,Ale chyba jednak trochę przepłacony .
Nie napisałem tego. Napisałem, że będzie zarejestrowany tak samo jak ogary, czyli z nowymi papierami. Źle mnie zrozumiałeś...
I czy przepłaciłem, czy nie, to już wasza opinia. Ja tam byłem przygotowany żeby dać za niego te 290zł, choćby dlatego, że nie jest aż tak "zapuszczony" i wbrew pozorom nie dużo brakuje mu do sprawności. W Bydgoszczy ciężko o coś tańszego, a szczególnie Komara. Owszem można czasem wyrwać taniego Komarka, ale takiego trupa jak ten taśmy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-08-2013 18:34:08 przez Quake96.)
|
|
14-08-2013 18:29:04 |
|
|
Quake96
|
(15-08-2013 14:23:07)Przemek napisał(a): Mozesz juz zaczac szukac prostego wahacza Malowanie nie jest az takie zle, Jedyne co to ten przedni blotnik bo juz sie sprej konczyl a nie chcialem kupywac kolejnej puszki. Siedzenie mial ladne ale komus sie spodobalo widocznie. Za 10 zl moge Ci odsprzedac pomalowana stopke centrala, ktora miala isc do tego Komara z tym ,ze przy ramie wyrobil sie taki bolec i nie da sie na niej go postawic. Nadspawalbys i bedzie ok.
A, i nie sprzedalem go kilka lat temu tylko w zeszlym roku w pazdzierniku jakos. Mialem go od 2008. Wiekszosc czasu lezal i rdzewial Powodzenia w kazdym badz razie.
Czekałem aż się wypowiesz ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) Widzę, że jest jeszcze kilka "wad" o których nie wiedziałem. Ale damy rade
A ten wahacz aż tak krzywy?
(15-08-2013 14:23:07)Przemek napisał(a): A, i nie sprzedalem go kilka lat temu tylko w zeszlym roku w pazdzierniku jakos. Mialem go od 2008. Wiekszosc czasu lezal i rdzewial Powodzenia w kazdym badz razie.
Aaa i jeszcze jedno ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) Kupił go od Ciebie gościu, który przyjechał po niego Alfą? Bo ten gostek od którego kupiłem, mówił, że przyjechał po niego alfą i żeby zapakować do auta, to przód rozkręcił.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-08-2013 16:49:47 przez Quake96.)
|
|
15-08-2013 16:19:35 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|