Oryginalnym chartem na drugi koniec polski!
|
Autor |
Wiadomość |
Artur
Zachmurzony
Liczba postów: 2,357
Imię: Artur
Pojazd: Inny
|
RE: Oryginalnym chartem na drugi koniec polski!
Odosząc się do pierwszej wypowiedzi... Po pierwsze nie poznań, tylko Poznań. Po drugie, masz coś do tego miasta? Po trzecie, świetny pomysł. Sam miałbym chęć się tak przejechać. Tylko w moim przypadku wolę pierw sprzęt zrobić i do pełnoletności się wstrzymać, mniej kłopota będzie.
A dlaczego pod znakiem zapytania stoi? No weź jedź, jaj se nie rób tutaj!
|
|
23-07-2013 16:07:06 |
|
|
Pompuś
Unregistered
|
Dokadnie, tylko nie klnij bo punkta dostaniesz
|
|
23-07-2013 16:41:32 |
|
|
mikbow
komarzysta
Liczba postów: 393
Imię: Mikolaj
Pojazd: Romet Komar
|
|
23-07-2013 18:15:38 |
|
|
Barto5050
Współczesny Romeciarz :F
Liczba postów: 1,146
Imię: Bartek
Pojazd: Romet Chart
|
(23-07-2013 16:34:57)budzikjacek136 napisał(a): Widac że właśnie wielu nie słyszało o Wojtku.. Ogar 200, 16 lat, 4000km w 19 dni. W tym wymiana całego koła, wymiana wału, zerwany gwint w głowicy. Nie pierdolic farmazonów że się nie da, bo jeżeli Wojtek dokonał rzeczy prawie niemożliwej na o200, to pomysł Mateusza na taki wyjazd jest baaardzo realny. Chart jest co prawda trudniejszym motorkiem, ale co za tym idzie bardziej zaawansowanym technologicznie, więc te 1500km nie powinno byc problemem. Trzymam kciuki, i powodzenia
17 lat ma Wojtek
One mają Duszę, a nie plastiki
|
|
23-07-2013 18:35:45 |
|
|
mateusz5625
.
Liczba postów: 1,135
Imię: Mateusz
|
Powiem tak... Nie jest dobrze na tą chwile. Doszło kilka drobnostek do zrobienia, typu zerwany gwint na rurce od kierunku, brak materiału na bagażniki boczne i inne pierdołki. Najgorsze, że nie mam błotnika, a właściwie mam ale do malowania przygotowany tylko muszę zajechać po drugi, żeby też go pomalować przy okazji chyba że drugi sam przyjedzie Tragedii nie ma ale mogło by być wiele lepiej.
Ktoś pytał o ładowanie telefonu, proste, zrobiłem gniazdko samochodowe i podłączyłem pod aku, wtedy ładowarke samochodową i pomierzyłem napięcie wyjściowe ładowarki w samochodzie i w charcie i było takie same. Podłączyłem telefon i rozpoczoł się proces ładowania
zapraszam do śledzenia moich wypraw na facebooku http://www.facebook.com/chartbymateusz5625
„Kto miłości nie zna, ten żyje szczęśliwy,
I noc ma spokojną, i dzień nietęskliwy”
|
|
23-07-2013 20:51:14 |
|
|
mateusz5625
.
|
|
24-07-2013 11:33:02 |
|
|
Pompuś
Unregistered
|
Czyli nie pojedziesz??
|
|
24-07-2013 11:36:27 |
|
1 osoba postawiła piwo Pompuś za ten post:1 osoba postawiła piwo Pompuś za ten post.
Taśma (07-24-2013)
|
mateusz5625
.
|
Jak tam chcesz, przeczytaj sobie pierwszy post i jest tam dokładnie napisane, że jak sie nie uda to na pewno jade w 2014r.
Proszę o nie zamykanie tego tematu, bo nie chce mi sie w czerwcu nowego otwierać. Z biegiem czasu będe pisał jak tam idą przygotowania do wyjazdu.
Wczoraj przyszły sakwy, a dziś będe robił bagażniki pod nie. Zdjęcia dam do tematu z moim chartem.
Jako oficjalny powód, że nie jade jest decyzja rodziców którzy mi powiedzieli że w przyszłym roku, mama tłumaczyła to tym że jak na ten rok ma dosyć stresu. Choć powiedzieli mi (chyba żebym sie odczepił) że sie zastanowią jeszcze ale nie wierze w to.
zapraszam do śledzenia moich wypraw na facebooku http://www.facebook.com/chartbymateusz5625
„Kto miłości nie zna, ten żyje szczęśliwy,
I noc ma spokojną, i dzień nietęskliwy”
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-07-2013 09:28:30 przez mateusz5625.)
|
|
25-07-2013 09:27:45 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|