| 

Ocena wątku: 

0 głosów - 0 średnio12345 

| 
					Komar wypluwa zawleczki od sprzęgła.
				 |  
			| Autor | Wiadomość |  

| Adam7698   Komarek ;))

Liczba postów: 65
 Imię: Adam
 Pojazd: Romet Komar

| 
			| Komar wypluwa zawleczki od sprzęgła. 

Witam, od niedzieli mam problem z komarem i liczę na waszą pomoc. W niedziele około godziny 12 wyjechałem z domu Komarem 2350, pojeździłem trochę po swojej miejscowości, zrobiłem jakiś 1KM i nagle komar zaczął mi strasznie mulić, tak jakbym jechał na wciśniętym sprzęgle. Zgasiłem go i sprawdziłem czy dźwignia od sprzęgła pod silnikiem się nie zablokowała. Niestety to nie był ten problem, chciałem go odpalić i pojechać dalej, ale niestety już przy odpalaniu wiedziałem co w nim się stało. Kopniak zaczął się strasznie ślizgać, wróciłem do domu po odpaleniu na popych, odkręciłem pokrywę, i niestety moje przypuszczenia się sprawdziły. Wyleciały dwie zawleczki. Jako że niedziela jest dniem świętym zostawiłem komarka z odkręconą pokrywą. W poniedziałek od samego rana wróciłem do garażu z myślą o komarku, i zacząłem robić to sprzęgło, przy pracy zauważyłem, że koszyk jest poluzowany. Dokręciłem go, założyłem zawleczki (robione z gwoździ), nalałem oleju, przykręciłem pokrywę. I odpaliłem, pojeździłem trochę i po chwili wrócił ten sam problem co w niedziele, więc wróciłem do domu i wziąłem się do roboty zrobiłem to samo co rano, ale już nie dokręcając koszyka, bo był dokręcony, założyłem zawleczkę, nalałem oleju, przykręciłem pokrywę i pojechałem w krótką podróż. Krótką ponieważ problem się powtórzył. Komar znów wypluł zawleczkę. Piszę do was z  nadzieją że powiecie mi czym to jest spowodowane. Z góry dzięki.
 P.S Sorki że się tak rozpisałem.
 |  |  
	| 24-06-2013 22:35:35 |  |  

| ![[+]](images/Corporate/collapse_collapsed.gif)  
 |  

| Romet drajwerV2   Pomocny użytkownik

Liczba postów: 242
 Imię: michau
 Pojazd: Romet Chart

| 
			| RE: Komar wypluwa zawleczki od sprzęgła. 

Ja jebie  zawleczki z gwoździ i szprych...   
Kup porządne takie jakie mają być koszt około 1zł i przestanie Ci je urywać
Wulgaryzm - na razie tylko upomnienie / MichalSR50

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-06-2013 23:38:05 przez MichalSR50.)
 |  |  
	| 24-06-2013 22:53:41 |  |  

| ![[+]](images/Corporate/collapse_collapsed.gif)  
 |  

| koi7   Kupuje ramy

Liczba postów: 533
 Imię: Łukasz
 Pojazd: Inny

|  |  
	| 24-06-2013 23:05:04 |  |  

| ![[+]](images/Corporate/collapse_collapsed.gif) 1 osoba postawiła piwo koi7 za ten post:1 osoba postawiła piwo koi7 za ten post. Adam7698 (06-25-2013)
 |  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:     1 gości

| 

|