W dniu dzisiejszym, nabyłem taki oto rower, od Pana, któremu nie był juz potrzebny chciałem mieć mały rower do wrzucenia do auta, a następnie jeżdżenia tym rowerkiem po mieście, wiec dodatkowa frajda, że akurat taki sie trafił.
Niestety nie wiem, którą wersję wigr ( bo zakładam ze to wigry) posiadam. nr seryjny na mechanizmie rozdzielająco-łączeniowym : 81 / 353065.
Chciałbym się również Was poradzić i zapytać które części części są chromowane w tym rowerze, bo chce się nimi zająć tzn, chce żeby się błyszczały jak w chopperach
Dzieki za odpowiedz! Ani myślę o sprzedaży, od pierwszego momentu go polubiłem - i ta sterowność!
A obręcze nie są chromowane? Bo gdzies czytałem, że ponoc są. Niestety, rama jest mocno poobijana i chyba bez malowania sie nie obejdzie, ale tu chyba zainwestuje w porządne malowanie proszkowe.
Oponki, też do wymiany są. To co bardzo mi się podoba w tych rowerach to zębatka! Jej wzór jest genialny, własnie jak w choperach
Biada będziesz malował! Brakuję też pompki, hamulca i masz jakieś siedzenie do d*py
Ale masz coś co jest rzadkością... to oryginalna biała pokrywa łańcucha, co najważniejsza to to że nie jest połamana
Widzę też oryginalne "stomile"
A co do wersji to w razie czego jeszcze raz powtórzę ... Romet Wigry 5* ( w razie czego)
*poczytaj sobie trochę o nim na necie...
Im szybciej jadę tym bliżej jestem nieba...
Rammsteinfan...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-06-2013 23:28:50 przez Mikołaj98.)
04-06-2013 23:28:19
1 osoba postawiła piwo Mikołaj98 za ten post:1 osoba postawiła piwo Mikołaj98 za ten post. amper717 (06-05-2013)
Nie wymieniaj opon jeżeli nie są popękane, albo poprzecierane (chyba, że na Stomil). Jeżeli chcesz malować to postaraj się o naklejki i oczywiście na oryginalny kolor
!!! WIELKA WYPRZEDAZ !!! http://olx.pl/oferty/uzytkownik/EYsw/
(05-06-2013 17:48:54)amper717 napisał(a): Zgadza sie, to ten który kupiłem Mam jeszcze pytanko, macie może jakies sprawdzone metody, żeby z matowych błotników zrobć połysk?
Skoro jesteś z Wrocławia, powiem wprost - Auchan, Bielany. Tam jest Norauto. Kupujesz pastę Tempo, koniecznie do chromu. Kosztuje ok. 8zł. Postępujesz zgodnie z instrukcją i masz nowiutkie błotniczki.
Kupilem paste aluchrom, faktycznie jest różnica, ale mam wrazenie ze ona bardziej czysci i nabłyszcza, a nie poleruje w dosłownym tego słowa znaczeniu.
A że jest sporo rysek itd, to chyba zastosuje metody, które całe szczescie znalazełm w necie. Wrzucam tutaj odnośnik, bo przydatne porady i pewnie wiele osób na tym skorzysta:
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.