Co myślicie o takich ludziach?
|
Autor |
Wiadomość |
BartuS
( . Y . )

Liczba postów: 1,100
Imię: Bartosz
Pojazd: Romet Ogar 205
|
|
03-06-2013 21:21:46 |
|
|
Quake96
Pyr pyr, wrum, wrum :D
Liczba postów: 2,755
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Co myślicie o takich ludziach?
U mnie to generalnie większość "znajomych" z osiedla zna mojego ogara, bo wcześniej jeździło nim kilku kolesi z mojego osiedla. Ogólnie to niektórzy nawet mówią że ładnie go zrobiłem. Ba, nawet Ci kolesie którzy ogarka wcześniej dojeżdżali mówią, że jest ładny teraz.
No ale ja ogólnie na osiedlu słynę już ze swojego ogara i tego że non stop przy nim grzebie albo nim jeżdżę jak opętany
- Patrz pan, ale ciśnie tą jawką, no wariat!
- Ale panie, to dopiero drugi bieg się kończy...
"Skończyło się jak Bruce Lee, czy misja w kosmodromach
Nie nagra tego Grundig czy Unitra Diora...."
|
|
03-06-2013 21:47:09 |
|
|
LukaszzT1
Komarzysta :F

Liczba postów: 2,082
Imię: Łukasz
Pojazd: Inny
|
Romet 50-T1 1980r(Sprzedany)
Romet 50-T1 1981r (Sprzedany)
Romet ogar 200 1988r(Sprzedany)
Cezet 175 487.0 1988r(Sprzedana)
Simson Sr50 1987r
Polonez Caro Plus 1.6 Gli 1997r
|
|
03-06-2013 22:10:48 |
|
|
Gospodarz96
Poznający 017 od środka

Liczba postów: 260
Imię: Rafał
Pojazd: Romet 50-T-1
|
A u mnie z kolei coś tam czasem powiedzą złego, ale jak już mówią to tacy, co czymkolwiek z silnikiem jeździli tylko na zdawce. Jest jeden gość który cały czas nagaduje, a że to a że tamto a takiego byś se kupił, o widzisz on to ma sprzęt a nie to co ty(wtedy dostał luta prosto w ryj) itp. Najlepsze jest to, że nawet karty motorowerowej niema, a na rowerową zdawał osobno po wszystkich, bo się bał że się przewróci. Ogólnie to jakoś nikt nie narzeka, a na wsi jak jadę to niema takiej dupy co by się nie odwróciła za moją zieloną strzałą. Po mieście jak stoję w korku, bo jakiś debil tak stanął , że się nie da przejechać, to często gość który koło mnie stoi odsuwa szybę poda rękę i wypytują  Ogólnie to miło jak jedziesz i widzisz że się oglądają za tobą
|
|
03-06-2013 22:18:08 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|