Co myślicie o takich ludziach?
|
Autor |
Wiadomość |
Piotrek175
Nowy
Liczba postów: 81
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 205
|
Co myślicie o takich ludziach?
Witam. Chciałbym z wami podzielić się opiniami na temat pewnych ludzi Macie w klasie lub ogólnie znajomych, którzy wyśmiewają wasze hobby, zainteresowania lub muzykę itp. ? U mnie w klasie pytali się co zamierzam kupić i co na razie mam w swoim "garażu". No to ja im mówię:
-No na razie mam Rometa Ogara 205, ale niedługo kupuje Simsonka.
-Weź się nie poniżaj, kup sobie lepiej skutera lub coś bo takim złomem, aż wstyd po ulicy jeździć.
Myślałem że go zaraz walnę Ja go nie wyśmiewam, że jeździ chinolem. I teraz mam do was pytanie. Macie takie sytuacje ? Co o takich ludziach myślicie?
P.S
Od razu mówię, że umieściłem ten temat w Hyde Parku czyli rozmowach ogólnych, więc nie piszcie że temat bez sensu, nie zgadza się itp.
Piszę poprawnie po polsku
|
|
03-06-2013 17:25:37 |
|
|
komarinho
długodystansowiec
Liczba postów: 552
Imię: Paweł
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Co myślicie o takich ludziach?
maniak zabytków < co to za pojazd na awatarze? jaki to simson?
Odnośnie tematu to ja akurat spotkałem się tylko z pozytywami, i uśmiechami jak zajeżdżam pod sklep itp.. ale w klasie na przykład wiedzą że jeżdęę motorowerem. Jedni odnoszą się do tego normalnie, innym się to podoba a są i tacy którzy się śmieją, ale ja ich olewam, bo wiem że po prostu zazdroszczą
maniak zabytków < co to za pojazd na awatarze? jaki to simson? schwalbe? widze takiego codziennie pod jedną z klatek na osiedlu jak ide do szkoły i myślałem że to jawa kaczka...
Odnośnie tematu to ja akurat spotkałem się tylko z pozytywami, i uśmiechami jak zajeżdżam pod sklep itp.. ale w klasie na przykład wiedzą że jeżdęę motorowerem. Jedni odnoszą się do tego normalnie, innym się to podoba a są i tacy którzy się śmieją, ale ja ich olewam, bo wiem że po prostu zazdroszczą
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-06-2013 17:53:32 przez komarinho.)
|
|
03-06-2013 17:51:11 |
|
|
Patryk82
Jak sie chce sie, to sie da sie.
Liczba postów: 246
Imię: Patryk
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Co myślicie o takich ludziach?
młody191 nie hejt, tylko prawda, od czegoś jest ten dział i mozna tu gadać nawet o dupie marynie.
Jak dla mnie, to mogą mówić co chcą, ale dopiero jak kupią moto powyzej 3-4k zł, a nie równać się sraczem z marketu z simsonem, czy rometem, skuter, to narzędzie do przemieszczania się z punktu A do punktu B i tyle, romet, czy simson to zabawa
Łan cyl, tu stroke
|
|
03-06-2013 18:27:49 |
|
|
chart21050
4t-Master
Liczba postów: 1,002
Imię: Konrad
Pojazd: Romet Chart
|