Znalezione tablice
|
Autor |
Wiadomość |
Boszu
Bo na gumie, latać umie!
Liczba postów: 604
Imię: Jacek
Pojazd: Inny
|
RE: Znalezione tablice
Jak znalazłeś taką tablicę, to szukaj właściciela póki czas! Zawsze to może ktoś szczodry i $$ da W końcu nowa tablica chyba 30zł kosztuje. Albo coś koło tego, nie pamiętam już.
Ja kiedyś dostałem z kumplem 20zł, jak stoimy sobie u nas na krzyżówce, jakiś koleś wchodzi samochodem w zakręt "tak ostro że gumy grają" a że doły były to mu tablica odpadła. No i wzięliśmy tą tablicę, i stoimy dalej. Widzimy że jedzie, i zatrzymujemy go... I koleś pyta o co chodzi, a my do niego... "Proszę Pana, mamy Pana zgubę..." Koleś nie wie o co chodzi, wyciągamy tablicę i mówimy co i jak... Ten podziękował, jeszcze przy nas ją przykręcił i powiedział że my dobre chłopaki, to da nam na flachę. (wtedy miałem 17lat jeszcze) i tak po chwili zapytał czy my w ogóle mamy 18 lat Ale oczywiście potwierdziliśmy W prawdzie flachy nie kupiliśmy, tylko paczkę fajek i po piwku. Ale dobre...
I my byliśmy szczęśliwi, i ten Pan z samochodu. Bo tablica do samochodu coś więcej niż do komara.
|
|
15-05-2013 23:42:55 |
|
|
Semmao
Podszeptywacz
Liczba postów: 4,470
Imię: Tom
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Znalezione tablice
(16-05-2013 09:29:29)nie_mientki napisał(a): Semmao, próbujesz dyskutować z kolesiem któremu wydaje się że przykręci jakąś losową tablicę i będzie pięknie.
Masz rację, całego świata nie uratujem.
Najlepszy fragment:
(16-05-2013 00:01:15)Johny napisał(a): jak złapią takiego komarka, bez kasku, bez papierów, technicznie tez się można przyczepić
Beztroska jest wprost porażająca...
Quake96 - 18-06-2013 22:49 -Cóż chciałeś Rometa to musisz się liczyć z wydatkami
kamil97 - 22-10-2014 10:02 -Ano ,,Chciales rysia, musisz się liczyć z wydatkami"
jurek_j - 25-04-2016 19:28 -chciałeś rometa, musisz się liczyć z problemami
|
|
16-05-2013 09:32:33 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości
|
|