Co o nim sądzicie? Ogar 200
|
Autor |
Wiadomość |
Tomasz-pr110
Kierowca
Liczba postów: 386
Imię: Tomek
Pojazd: Romet Pony
|
Co o nim sądzicie? Ogar 200
|
|
05-05-2013 15:08:17 |
|
|
Quake96
Zielono mi :D
Liczba postów: 2,750
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Co o nim sądzicie? Ogar 200
Za drogo. Owszem może i jest oryginalny, ale jak kolega wyżej wspomniał brak tu naklejki KW 1,4 i Ogar 200 na pokrywach schowka. To może sugerować że miał robione co najmniej "poprawki lakiernicze", więc pewnie był odnawiany. A co za tym idzie przebieg może wydawać się przekręcony. Moja teoria wygląda tak:
Ktoś kupił Ogara w "średnim" stanie, do remontu. Powymieniał, pochromował co trzeba itd. Do tego poszły poprawki lakiernicze (albo całe malowanie, ale to raczej nie) i stąd taki stan. A przebieg niski, bo być może przez kilka/wiele lat Ogarek miał zepsuty licznik (ślimak, brak linki lub coś takiego) i stąd taki przebieg. Ja też nie mam od "x" czasu linki w liczniku i mam tylko 4k km nabite, a tak naprawdę silnik ma z 10k co najmniej wg. mnie.
Także sytuacja podejrzana i wydaje mi się mocno kombinowany ten ogar. Poza tym cena jak za szwaba (czyt. Simsona), a więc zdecydowanie za drogo. Widziałem gdzieś w podobnym stanie za 800zł więc da się taniej. I to znacznie.
Cytat:ale ma kanape sprzed 85 roku
Po czym to wnioskujesz? Przecież poszycie ma już te nowsze (z takimi jakby wydzielonymi miejscami dla pasażera i kierowcy), a nie jak te stare w np. T-1
- Patrz pan, ale ciśnie tą jawką, no wariat!
- Ale panie, to dopiero drugi bieg się kończy...
"Skończyło się jak Bruce Lee, czy misja w kosmodromach
Nie nagra tego Grundig czy Unitra Diora...."
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-05-2013 15:39:41 przez Quake96.)
|
|
05-05-2013 15:37:01 |
|
|
Przemek
Klubowicz
Liczba postów: 1,740
Imię: Przemek
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Co o nim sądzicie? Ogar 200
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-05-2013 15:51:52 przez Przemek.)
|
|
05-05-2013 15:51:02 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|