witam dzis mam na sprzedaz troche czesci do powyzej wymienionych pojazdow
mam na sprzedaz czesci takie jak :
-kratki halogenow do poloneza nowe 4komplety cena za komplet 25zl do nego.
-galka zmiany biegow do borka/akwarium/przejsciowka uzywane w bdb stanie 2sztuki cena za sztukie 15zl do nego.
-Kolo pasowe do 125p borewicz uzywane w bdb stanie cena 10zl
-komputer do poloneza rovera uzywane w bdb stanie z 1996roku 2sztuki cena za sztukie 40zl do nego.
-naklejka 1.6gsi multipoint injection nowe fabryka 37sztuk cena za sztukie 10zl
-emblemat przod do syreny(jeszcze fso) uzywany do chromowania cena 30zl do nego.
-schowek do 125p wraz z lampka we floku lub floko podobnego (mozliwe ze wersja na eksport) cena 30zl
-kratki slupkow C do 125p klasyk uzywane w bdb stanie do wyczyszczenia cena 30zl
-przelaczniki do 125p klasyk tarpan wymontowane z tarpana uzywane stan bdb cena 15zl
-dekielki do punto uno stan bdb uzywane cena 25zl
-lampka oswietlenia wnetrza do trabanta uzywana bdb stan do wyczyszcznia cena 10zl
-fabrycznie nowy czujnik hamulca do rometa charta z oryginalna kartka z polmozbytu cena 15zl
-kosze sprzeglowe do simsona 2sztuki stan db cena za sztukie 15zl mam tez docisk z tarczami
-Klakson CCCP od jakiegos radzieckiego motocykla uzywany w stanie bdb trabi
cena 20zl
-Lewa podloga do simsona sr50 z oryginalnym lakierem podloga niepowyginana lakier w db stanie cena 20zl
-Fabryczny wydech do simsona sr50 kompletny wraz z kolankiem stan db- powloka chromu poniszczona jak i od dolu jest poobdzierany i ma kilka wgniecen cena 35zl do nego.
-Mostek kierownicy i polka lag do motorynki m2 m1 stan chromu w bdb stanie jak i samej polki cena 30zl
-znaczek pegasus z rowera stan bdb byl pryklejony na glowce ramy cena 10zl
fotki czesci ktore sa wyzej na sprzedaz
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/BtAR/
mam tez czesci takie jak
-blenda tyl do poloneza caro (byla od poczatku w polonezie caro rok 1993r) stan bdb- 2pekniecia spowodowane zbyt monym prykreceniem tablicy rejestracyjnej ale sa one sklejone i po zamontowaniu tablicy jest tylko troche widac to jedno pekniecie cena do ustalenia zdjecia
-spoiler tylnej klapy caro ala orciari stan bdb sa wszystkie mocowania ale niema trzeciego swiatla stopu cena do ustalenia przykladowe zdjecie spoilera
http://i.imgur.com/RXKJQUX.jpg zdjecia mojego spoilera beda nieco pozniej
-korbki szyb do poloneza/125p wymontowane z poloneza caro 1993r korbki w bdb stanie uzywane komplet 4sztuki cena 50zl do nego. zdjecia
-owiewki heko ciemne na drzwi przod do poloneza stan bdb do minimalnego wyczyszczenia z farby stan bdb niepolamane wymontowane z poloneza caro 1993 cena 35zl do nego.
inne czesci beda wystawiane systematycznie do tematu
kontakt pw temat gg 24871496 jestem czesto na niewidoku