Romet 50 T-1 lub ogar 200
|
Autor |
Wiadomość |
Bocian97
Przyszły Technik Agrobiznesu :)
Liczba postów: 309
Imię: Adrian
Pojazd: Inny
|
Romet 50 T-1 lub ogar 200
Siema!! Znalazłem dwa fajne motorki otóż
+Romet 50 T-1:
opis: Mam do sprzedania ROMETA z silnikiem trzy biegowym . Motor po odnowie wizualnej i remoncie kapitalnym silnika 3 lata temu, nowy lakier , w silniku : regeneracja wału, szlif cylindra , nowa głowica, kompletny tłok , wszystkie łożyska i uszczelniacze nowe, tarcze sprzęgłowe wymieniłem na nowe w tym roku tamte już były słabe , skrzynia działa bez zarzutu . Silnik odpala z reki i bez gazu . Bardzo zrywny i silny jak na taki motorek. Żadnych zgrzytów i szumów w silniku . Światła sprawne , hamulce też .Mało jeżdżony od dłuższego czasu . Nie dział jedynie licznik , brak linki, posiada drobne zadrapania od linek i eksploatacji . Posiada dokumenty i moją umowę , jestem jego drugim właścicielem. Cena jaka mnie interesuje za Rometa to 650 zł do negocjacji . 100zł może opuści (50 na pewno)
+oraz Ogar 200 tylko że bez dokumentów, dokumenty mógł bym kupić i wyniosło by mnie tyle samo co za rometa 50 T-1
opis:Sprzedam motorower Romet Ogar 200 z silnikiem Jawy 50.Rok produkcji 1987.Silnik sprawny.Stan wizualny oceniam na dobry.Brak dokumentacji.Posiada nowy pokrowiec na siedzenie.Instalacja elektryczna sprawna.3 biegowy.Cena 320zł.Zapraszam na jazdę próbną.
Fotki http://pokazywarka.pl/rsyzfu/
Ogar jest od handlarz, bo co 2 tygodnie wystawia nowy motorower
Opłaca się brać ? Który bardziej ? Jakie jest wasze zdanie na temat tych dwóch motorków?
|
|
31-03-2013 22:18:58 |
|
|
romecik1998
To jest ktoś!!!
Liczba postów: 969
Imię: Damian
Pojazd: Romet 50-T-1
|
|