Bardzo ważne pytanie.
|
Autor |
Wiadomość |
Mikołaj
Dziecko słoneczka :D
Liczba postów: 1,592
Imię: Mikołaj
Pojazd: Romet Ogar 200
|
|
08-07-2011 23:43:59 |
|
|
olo1200
Majster
Liczba postów: 695
Imię: Aleksander
Pojazd: Inny
|
RE: Bardzo ważne pytanie.
pojebało Cię? maziak? moja mama z zawodu zajmuje się rejestracją pojazdów, a mój tato handluje autami z Niemiec, z niemiec idioto zjeżdża się na tablicach zjazdowych, które mają ważność 3 dni i mają taki niby dowód i umowę kupna sprzedazy, ale to auto z zagranicy a kolega zgubił dowód, ale jest szansa ponieważ został wyrejestrowany tymczasowo, to składki i wszystko jest na czas, i nie kłuć się bo wszędzie same głupoty pleciesz, masz dopiero 13 lat, znasz może się na mechanice, ale o prawie widzę gowno wiesz!! Jedynie powiedziałeś mądrą rzecz: "trzeba mieć ciągłość umów". Papier wypełnia się o zgubieniu tablic
I Love Romet !
|
|
01-08-2011 16:24:10 |
|
|
olo1200
Majster
Liczba postów: 695
Imię: Aleksander
Pojazd: Inny
|
RE: Bardzo ważne pytanie.
na normalnych niemieckich to jechałeś do Polski wyrejestrowanym autem, my jak sprowadzamy auta to mamy zjazdowe tablice z OC na 3 dni,
Moja mama około 2 auta w tygodniu ubezpiecza i rejestruje tak samo jak mój tato, który to kupuje i sprzedaje, ale umówmy się moi rodzice sprowadzają auta, a pomyślmy logicznie, nawet jak zgubiłeś dowód a przyjdziesz do WK to w komputerze mają dane gościa, i jak przyjdziesz do WK z umową kupna sprzedaży, bez dowodu a sprawdzą że na poprzedniego właściciela był zarejestrowany motor to przejdzie bez problemu!!
Temat do zamknięcia!! Po pogadaniu z mamą doszedlem że kolegi Romet przejdzie bez problemu!! Ale żeby zarejestrować trzeba przegląd przed przerejestrowaniem zrobić, a do tego dowód potrzebny, ale na pewno przejdzie, DO ZAMKNIĘCIA!!
I Love Romet !
|
|
01-08-2011 23:31:04 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|