Ocena wątku:
- 1 głosów - 5 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Romet GIL
|
Autor |
Wiadomość |
Wojski
Nie wiem co tu napisać
Liczba postów: 437
Imię: Wojtek
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Romet GIL
Romet Wigry 3 84'
Romet Wigry 3 82'
Romet Wigry 3 82'
Romet Wigry 3 85'
Romet Universal 81' (Wigry 5)
Romet GIL 81 Romet Wigry 3 84' Romet Wigry 3 89' Romet Universal-Flaming 98'(?)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-03-2013 23:28:49 przez Wojski.)
|
|
18-03-2013 23:23:36 |
|
|
Sołtys
Ja tu tylko sprzątam...
Liczba postów: 1,557
Imię: Bartek
|
Ja również nie mogę się doczekać efektu końcowego! Z niecierpliwością czekam na zdjęcia pomalowanego Gila.
2 tygodnie temu widziałem starszego faceta jadącego na Gilu. Niestety nie mogłem zrobić zdjęcia, bo akurat szliśmy z klasą na basen i formalnie była lekcja. -,-
Na 99% tego Gila (Podobnie jak Oriona, którego widziałem w tym samym miejscu wracając ze szkoły, ale nie zdążyłem wyciągnąć telefonu) ma ktoś, kto mieszka w jednym z czterech, umiejscowionych obok siebie bloków z lat 70. w moim mieście. Są na przeciwko pływalni, sąsiadują ze szkołą.
Kiedyś, z kolegami mieszkającymi w owych blokach zrobimy akcję "bloki". Będzie ona polegała na wypatrzeniu, kto na blokach jeździ rowerami Romet i zostawiania kartek "Kupię - [Numer telefonu]". Na klatkach porozwieszamy też kartki, że "Kupię stare rowery Romet".
Bardzo chciałbym mieć Gila, ale jeszcze bardziej podoba mi się Traper. Nawet widziałem niedawno takowego, ale jechałem samochodem i znów nie miałem jak zrobić zdjęcia.
U mnie, w czterotysięcznej mieścinie na Podkarpaciu tego jeździ pełno, Panie.
@Down: Fakt, przepraszam bardzo, za bardzo się rozpisałem na inny temat... Zacząłem pisać o Gilu Wojskiego, a zeszło na moje sprawy...
Jeszcze raz bardzo przepraszam.
facebook.com/oldromet - Zapraszam!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-03-2013 16:24:19 przez Sołtys.)
|
|
19-03-2013 16:11:12 |
|
|
Norbi96
Rozrusznikowy Joe
Liczba postów: 1,272
Imię: --
Pojazd: Romet Komar
|
(19-03-2013 16:11:12)Sołtys napisał(a): Ja również nie mogę się doczekać efektu końcowego! Z niecierpliwością czekam na zdjęcia pomalowanego Gila.
2 tygodnie temu widziałem starszego faceta jadącego na Gilu. Niestety nie mogłem zrobić zdjęcia, bo akurat szliśmy z klasą na basen i formalnie była lekcja. -,-
Na 99% tego Gila (Podobnie jak Oriona, którego widziałem w tym samym miejscu wracając ze szkoły, ale nie zdążyłem wyciągnąć telefonu) ma ktoś, kto mieszka w jednym z czterech, umiejscowionych obok siebie bloków z lat 70. w moim mieście. Są na przeciwko pływalni, sąsiadują ze szkołą.
Kiedyś, z kolegami mieszkającymi w owych blokach zrobimy akcję "bloki". Będzie ona polegała na wypatrzeniu, kto na blokach jeździ rowerami Romet i zostawiania kartek "Kupię - [Numer telefonu]". Na klatkach porozwieszamy też kartki, że "Kupię stare rowery Romet".
Bardzo chciałbym mieć Gila, ale jeszcze bardziej podoba mi się Traper. Nawet widziałem niedawno takowego, ale jechałem samochodem i znów nie miałem jak zrobić zdjęcia.
U mnie, w czterotysięcznej mieścinie na Podkarpaciu tego jeździ pełno, Panie.
Nie najlepsze miejsce na Twoje historie, żale czy plany. Ta wypowiedź, ma się nijak do tego tematu.
|
|
19-03-2013 16:20:27 |
|
|
Wojski
Nie wiem co tu napisać
|
Romet Wigry 3 84'
Romet Wigry 3 82'
Romet Wigry 3 82'
Romet Wigry 3 85'
|
|
22-03-2013 19:27:47 |
|
|
Wojski
Nie wiem co tu napisać
|
Romet Wigry 3 84'
Romet Wigry 3 82'
Romet Wigry 3 82'
Romet Wigry 3 85'
|
|
24-03-2013 18:37:32 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|