Siemka mam pytanie czy ktoś byłby chętny na kupno motorynki z papierami
stan silnika bdb dużo nowych części a malowanie według życzenia kupującego ponieważ chce kupić motorynkę od kolegi i nie wiem czy ktoś będzie chciał ja kopic wiec jak ktoś chętny pisać na gg 46332642 lub pv.
(To zdjęcie to nie jest ta motorynka tamtej nie mam ale ten sam typ a kolorów ma chyba z 20 ) A motorynka z Kęt malopolska.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-03-2013 00:09:00 przez szontek14.)
(13-03-2013 00:07:51)szontek14 napisał(a): Siemka mam pytanie czy ktoś byłby chętny na kupno motorynki z papierami
stan silnika bdb dużo nowych części a malowanie według życzenia kupującego ponieważ chce kupić motorynkę od kolegi i nie wiem czy ktoś będzie chciał ja kopic wiec jak ktoś chętny pisać na gg 46332642 lub pv.
(To zdjęcie to nie jest ta motorynka tamtej nie mam ale ten sam typ a kolorów ma chyba z 20 ) A motorynka z Kęt malopolska.
No myślę ,że mam do czynienia z prawdziwym biznesmenem Parę dni wcześniej sprzedawałeś rometa na raty...przedwczoraj orginalną pompkę do rometa ..wczoraj motorynkę z papierami....bardzo mnie ciekawi czy ktoś coś z tego kupił ...moja propozycja kupna motorynki aktualna z wczoraj na PV
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.