Strach przed odpalaniem
|
Autor |
Wiadomość |
koi7
Kupuje ramy
Liczba postów: 533
Imię: Łukasz
Pojazd: Inny
|
|
15-02-2013 17:13:54 |
|
|
bartix4
Romeciarz
Liczba postów: 254
Imię: Bartek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
|
20-02-2013 17:25:03 |
|
|
kondzio310
Kondziu
Liczba postów: 810
Imię: Konrad
Pojazd: Inny
|
RE: Strach przed odpalaniem
(20-02-2013 21:04:35)Norbi96 napisał(a): Z Ciebie taki "Tirowiec" jakich wiele. Nawet nie wiesz, że pisząc/mówiąc "TIR" wkurwi*** kierowców ciężarówek oraz innych ludzi np. mnie.
Po pierwsze nie napisałem TIR, bo TIR to skrót na polski "międzynarodowy tranzyt drogowy", a potocznie mówiąc na ciężarówkę używa się właśnie słowa tir przez wielu ludzi, Ale zawsze znajdzie sie jakić cep który chce pokazać jaki jest mądry no i musi pokazać te swoje mądrości, a sam pewnie jak widzisz ciężarówkę mówisz tir.
Pewnie nawet ciężarówki nie prowadziłeś, a udajesz Znawce, lecz dziwi mnie fakt że ludzie którzy nie są kierowca mówią że denerwuje kierowców nazywanie cieżarówek słowem tir, a przecież dużo, można rzecz większość zawodowych kierowców mówi na ciężarówkę właśnie tir, Wiedz że mam z tym duża styczność, w Rodzinie sami kierowcy, i większość mówi tir bo po prostu to krótsze słowo. Osobiście ja rzeczy nazywam po imieniu i jak jedzie Daf to mówie DAF, a jak Volvo to mówie Volvo a nie cieżarówka.
nie mam zamiaru sie kłócić, bo to mija się z celem, i przede wszystkim ten temat nie bardzo jest związany z tematyką forum. ALe jeśli chcesz można urządzić Debatę, ja nie widze problemu.
A propo tematu, dzisiaj odpalałem jawke bez gaźnika, Bardzo fajna przyjemna rzecz, Odrazu sie na wysokie obroty wkręciłą no ale z braku paliwa "rakietowego" zgasła, i nie było nic strasznego, Wiec jak boi sie ktoś hałasu, to może niech odpala z przymocowanym wydechem
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-02-2013 22:14:05 przez kondzio310.)
|
|
20-02-2013 22:12:13 |
|
1 osoba postawiła piwo kondzio310 za ten post:1 osoba postawiła piwo kondzio310 za ten post.
Błażej (02-21-2013)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|