Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Świętokrzyskie!!! ROBIMY SPOT! zgłaszać sie
|
Autor |
Wiadomość |
Irek
-----
Liczba postów: 1,410
Imię: .
Pojazd: Inny
|
RE: Świętokrzyskie!!! ROBIMY SPOT! zgłaszać sie
(28-01-2013 21:56:56)Błażej napisał(a): Ja nie mam żadnej przyjemności jechać 14 km od domu na zlot. Mnie to nie jara
Podobnie ja, "wyprawa" Simsonem do samego Skarżyska nad jakiś zalew albo pod dom kultury to nie zbyt
Ostatecznie mam jeszcze 1 opcje, spotkać sie na międzynarodowym zlocie motocyklowym Road Runners który będzie w ostatnim tygodniu maja . Jak wiadomo jest parada, sporo fajnych motorów jest na co popatrzeć. Raz byłem całkiem fajnie, w tym roku będe na pewno, jak ktoś chce to niech sie pojawi choć Niestety cała impreza w Skarżysku w mało ciekawej i obytej jak dla mnie scenerii i lepiej byłoby w fajniejszym miejscu
(28-01-2013 21:16:37)Jacuś16 napisał(a): Ile masz km do Starachowic , Karol ? i nie wiesz czasem ile km na Irek do Star...?
Do tego muzeum to ok 20km bardzo spokojną trasą przez Mirzec
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-01-2013 22:11:13 przez Irek.)
|
|
28-01-2013 22:05:39 |
|
|
Błażej
Zawodowiec
Liczba postów: 2,532
Imię: Błażej
Pojazd: Inny
|
RE: Świętokrzyskie!!! ROBIMY SPOT! zgłaszać sie
Proponuję bardzo fajne miejsce. Busko- Zdrój, następnie Sandomierz. Rozumiem, że może Sandomierz być dla Was zbyt daleko, ale do Buska to każdy ma z marudzących rzut beretem. Nikt nie ma więcej niż 40 km chyba.
Ostrowiec ? a co tam jest ? nic nie ma. Starachowice ? Ja mogę przyjechać, w sumie żadna przyjemność ale mogę jechać. Chociaż w muzeum gdzie stoją Stary. Czyli muzeum tam gdzie odlewnia "surówki" byłem i nie ma nic ciekawego. Raptem 5 ładnych aut a reszta pozamykane wraki na dworze
Chcecie do Skarzyska ? proszę. Ja do was przyjadę, ale co to za zlot gdzie Wy macie 10 km, ja mam 1 km ? Na zlot to trzeba jechać i jechać a tutaj blisko to nawet mi się nie zagrzeje motór
W Skarżysku są tereny gdzie jest super miejsce na zlocik, na ognisko i ogólnie
Pomyślcie nad Buskiem bo miasto zajefajne jest
I Ja mam 82 km, więc nie jest to daleko bo taką traskę robi się jadąc przepisowo w 1.2 godziny
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-01-2013 22:13:07 przez Błażej.)
|
|
28-01-2013 22:10:48 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|