Forumowy problem
|
Autor |
Wiadomość |
tramwajarz
Król Śmieciarek xd
Liczba postów: 2,165
Imię: Daniel
Pojazd: Romet 50-T-1
|
RE: Forumowy problem
PESEL to jest sekunda na google masz generator i po problemie,lepiej jak by była taka
PRZEPRASZAM ŻE SKOPIOWAŁEM Z INNEGO FORUM
Jest nam miło, że chcesz z nami być, jednakże ostatnimi czasy na naszym forum pisali ludzie, którzy zdecydowanie do tego nie dorośli. Jeśli więc uważasz, że chcesz być z nami, musisz przejść przez weryfikację, czyli naszą powitalnie.
Jeśli jednak myślisz, że wystarczy napisać coś w stylu: "czesc jestem adam mam 13 lat dajcie mi dostemp" to się grubo mylisz taak . U nas każdy użytkownik o długim stażu na forum, zwłaszcza "kolorowi" mają prawo Cię jako świeżaka spytać po co tu przyszedłeś. I wiedz, że mile widziana jest dobra znajomość zasad netykiety i ortografii.
Jeśli masz kolegę lub znajomego, który jest użytkownikiem naszego forum, to poproś go żeby poparł Twoją prośbę o przyłączenie - zawsze to lepiej.
Pamiętaj - na forum panuje luźna atmosfera i specyficzne poczucie humoru, ale te dwie cechy naszego forum nie są dla wszystkich. Jeśli wrzucisz swoje zdjęcie, żebyśmy widzieli z kim rozmawiamy na forum - będzie lepiej.
Przeczytaj też przywitania innych, wyciągnij wnioski.
Jeśli jesteś "rzondnym nauki stundtu gost rajderem" czy też krócej pisząc zwykłym analfabetą to przykro nam - dorośnij i ogarnij się, wtedy pomyślimy.
Napisz też w paru słowach ile masz lat, czym jeździsz i czemu chcesz się zarejestrować u nas na forum. Jeśli jednak uważasz, że to że jesteś fajny i absolutnie wyjątkowy wystarczy by pisać u nas - grubo się mylisz taak
Oczywiście selekcja działa na tej zasadzie, że nie wszystkich wpuszczamy, więc jeśli Ci odmówimy, to grzecznie się pożegnaj i wróć najwcześniej za pół roku. Nie obrażaj się również, jeśli ktoś z Ciebie zażartuje w powitalni - to też jest test Twojego charakteru.
Romet 50-T1 1979
Honda SFX 50 1995
Derbi GPR 50 2003
Romet Sport 1986
Romet Sport 1987
|
|
10-01-2013 20:40:56 |
|
1 osoba postawiła piwo tramwajarz za ten post:1 osoba postawiła piwo tramwajarz za ten post.
LukaszzT1 (01-10-2013)
|
nie_mientki
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 6,375
Imię: Michał
Pojazd: Romet 50-T-1
|
RE: Forumowy problem
(10-01-2013 20:59:47)kubaszwiecLBK napisał(a): Na przykład taki alek736, każda jego wypowiedź to to co ktoś już napisał tylko inaczej sformułowane. Nie tylko on.
Dorzuciłbym Kolegę mintaja(czy jakoś tak), który co miesiąc wyskakuje z tematem typu:
-czy kupić xxx(a i tak nie kupi)
-który motor wybrać(a i tak nic nie kupi)
-kupić nowe buty czy Rometa
-mama mi nie pozwala kupić Rometa
Od jakiegoś czasu myślę że taki już folklor tego forum.
KLIKNIJ TUTAJ I POMÓŻ W OPŁACENIU SERWERA !
|
|
10-01-2013 21:07:43 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|