Ankieta: Co wg was lepsze ? Ankieta jest zamknięta. |
romet ogar 200 |
|
24 |
42.86% |
romet ogar 205 |
|
32 |
57.14% |
Ocena wątku:
- 2 głosów - 2 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
co lepsze ogar 200 czy 205?
|
Autor |
Wiadomość |
bykuu
Technik
Liczba postów: 630
Imię: Mateusz
Pojazd: Inny
|
RE: co lepsze ogar 200 czy 205?
ludzie, a może zamiast tego całego pierdol*nia który to z tych motorowerów jest lepszy itp. lepszym rozwiązaniem byłoby ruszyć dupy i wyjść na dwór, czy zrobić cokolwiek innego, ale przynajmniej mądrzejszego, niż prowadzenie tej bezsensownej kontrowersyjnej dyskusji..?
każdy ma swoje zdanie na jakieś konkretne tematy, każdy ma swoje poglądy, każdy patrzy z własnej perspektywy, każdy ocenia z własnego punktu widzenia, każdy jest kurde inny do jasnej cholery no.
więc nie rozumiem tematów takiego typu jak ten, czy lepsze to czy może jednak to, bo i tak i tak nic z tego nie wynika, z tych całych Waszych komentarzy, tak jak wspomniałem - jeden uważa tak, drugi tak, a trzeci jeszcze inaczej od tego jednego i drugiego itd itd...
a mało tego że nic z takich tematów nie wynika, to jeszcze zaczynają się sprzeczki, kłótnie i wgl.
czy takie coś ma sens..?
odpowiedzcie sobie sami.
tyle ode mnie w tym temacie, mimo iż nie udzieliłem odpowiedzi na konkretne (bezsensowne) zadane przez autora tego wątku pytanie.
mam do sprzedania dużo części do ROMET'a i SIMSON'a oraz wiele innych różnych rzeczy, wejdź na mój profil i sprawdź. : p
|
|
01-01-2013 16:43:22 |
|
1 osoba postawiła piwo bykuu za ten post:1 osoba postawiła piwo bykuu za ten post.
LukaszzT1 (01-01-2013)
|
Simon
Ogarnięty Chartcore
Liczba postów: 1,454
Imię: Szymon
Pojazd: Romet Chart
|
RE: co lepsze ogar 200 czy 205?
Ale wy pierdolicie. Inaczej się tego nazwać nie da... Norbi96 , katowanie ? Zrobiłem na tej prędkości ponad 10 tyś km i mówisz mi że długo nie posłuży ? Idąc dalej tym waszym epickim tokiem myślenia , nagrałem filmik. Mój Ogar 205 na zarzniętym silniku z dokładnością GPS do 4m i 10 satelit pokaże wam jak 205 przekracza waszą magiczną barierę 40 km/h. Gdyby bateria mi nie padła w paracie było by jak przekracza waszą drugą magiczną barierę 45 km/h. I pokazał ze 50 km/h to pikuś .
Darujcie sobie teksty w stylu " Miałeś halny wiatr w plecy, włożyłeś silnik od Charta czy jechałeś na rakietowym paliwie "
http://www.youtube.com/watch?v=vUXR5m2yo...e=youtu.be proszę
Żeby było profesjonalniej
Prognoza pogody dla Wielunia
Dziś (pochmurnie)
Słońce: wschód o 07:49, zachód o 15:49
Temperatura: od 1 °C do 6 °C
Ciśnienie: 1009.5 hPa
Wiatr: 19 km/h
Deszcz: 0 mm
Śnieg: 0 mm
Śnieg: 0 mm
To teraz wy cwaniaczki . Chce filmik jak z gps jedziecie Ogarem 200 60 km/h prędkością "przelotową" . Jeżeli takowego nie będzie to wszystko na temat.
Mój Romet Chart 70ccm
"Śpieszmy się kochać Motóry polskiej produkcji - Tak szybko odchodzą"
|
|
01-01-2013 16:48:26 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|