Babetta, Motoren
|
Autor |
Wiadomość |
Artur
Zachmurzony
Liczba postów: 2,356
Imię: Artur
Pojazd: Inny
|
Babetta, Motoren
Dwie sprawy za jednym zamachem, żeby śmietniku nie robić: otóż, z nudów przeglądałem różne strony i natknąłem się na coś takiego: http://babetta.autobazar.eu/?cat=3. Jakby dobrze poszukać, znajdzie się tego jeszcze więcej, a ceny przystępne - miał ktoś takie cudo? Warto się w to bawić? Myślałem, że jak wakacje będą, to można i wypoczynek sobie sprawić, i motorower! Nie wiem, czy w tym roku, ale zaciekawił mnie ten pojazd.
Druga sprawa - znalazłem sklep Motoren.sk, w którym mają prawie wszystkie części do jakiejkolwiek Jawy czy Czezety. Jeden kłopot - wysyłka jest straszliwie droga, najtańsza to chyba 80 zł (do Polski). Dlatego mam pytanie - czy byłby ktoś chętny na zakupy w tym sklepie, żeby wysyłkę na kilka osób rozłożyć? Albo może ktoś mieszka blisko granicy i taniej mógłby to załatwić? W końcu do pięćdziesiątek, a za tym i silników od Ogarów 200, części mają.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-12-2012 12:45:52 przez Artur.)
|
|
24-12-2012 12:45:05 |
|
|
kw112
Chart passione mea, et vita mea
Liczba postów: 2,014
Imię: Michał
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Babetta, Motoren
(24-12-2012 12:49:57)Rometfun20123 napisał(a): Babette lepiej poszukaj na czeskich stronach, ale nie polecam, w Polsce części nie dostaniesz, sam miałem Kadeta 110 Automatic, ale przerobiłem go pod silnik 023, zmieniłem całe podwozie ze zwykłego kadeta.
Chcesz młotek pod choinkę...???
Abyś mógł się w łeb pier*olnąć!!!
Jak nie chciałeś automatica to mogłeś go sprzedać i sobie innego kadeta kupić, a nie następnego Rometa zabić!!!
20.08.2012, 20.38 patrzyłem na zegarek- zakup charta 210
Mój Romet Chart 210 nowa edycja!
nikt tak ci nie wytłumaczy jak schemat!
027 bogiem, 023 nałogiem, s38 podstawą, 019 zabawą
|
|
24-12-2012 13:53:26 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|