Witam wszystkich forumowiczów!
Jestem tutaj nowy, nieobeznany ... ale damy radę.
Coś o mnie? NoołProblem Jestem Szymon, pochodzę ze Stanisławowa, 10 km od Wrześni w WLKP. Uczę się w LO we Wrześni, nie polecam, błąd życiowy, error, i wiecie...
Pasje to przede wszystkim fotografia analogowa, muzyka, płytki winylowe, różnego rodzaju zabytki, motoryzacja... Posiadam Ogara 205, WFM M06 do ukończenia oraz Fiata 126p zachowanego w oryginale z 93 roku. Z prawie-wykształcenia jestem piekarzem/cukiernikiem. Przejdźmy do centrum :
Któregoś pięknego dnia pomyślałem sobie : ' jak się bawić to się bawić' i wiecie co dalej...
Zakupiłem go od Arka (arasszymaras) coś pod koniec tych wakacji.
Wspominam to z uśmiechem, nie stać było mnie na skuter który zdążyło mi się zajechać (TPH [*] ) , byłem w trakcie produkcji prawa jazdy, a chodziło się na nocną zmianę do pracy. Potrzebowałem czegoś do dojazdu, Rometowska maszyneria byłaby do tego idealna.
Znane portale internetowe pomogły, ZNALAZŁEM GO. W kontaktach był numer GG, na którym był opis " komarek sprzedany" . Smutłem. ALE...
Piątek, aktualny numer Wiadomości Wrzesińskich, lokalnej gazety. Ogłoszenia, Znalazłem. yy Wait, ten sam numer telefonu!
Umówiłem się, przyjechałem, kupiłem. Oddałem po jakimś czasie kask, co nie Arek?
Nigdy nie zawiódł. 88 rok, pełna dokumentacja, oryginalny lakier w dośc dobrym stanie, silnik zrobiony. Zero kłopotów! Nigdy nie będę żałował tego zakupu. Romet ma u mnie dożywocie Tak samo z resztą jak Maluszek `93, którym na codzień się poruszam.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich ! Sorka za kolor zdjęcia RoMka, fotografuję i bawię się fotografią.
Park Maszyn:
Fiat 126 ELX " Pomarańcza" `99
Seat Cordoba 6k2 `00
Romet Ogar 205 `88
21-12-2012 22:38:42
Reklama
arasszymaras
Mechanik
Liczba postów: 1,689 Imię: Arkadiusz Skąd: Września Pojazd: Inny
no ciepło witamy następnego forumowicza w naszym wspaniałym gronie
20.08.2012, 20.38 patrzyłem na zegarek- zakup charta 210 Mój Romet Chart 210 nowa edycja!
nikt tak ci nie wytłumaczy jak schemat! 027 bogiem, 023 nałogiem, s38 podstawą, 019 zabawą
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.