Latos
Sezon trwa cały rok
Liczba postów: 2,004
Imię: Kacper
Pojazd: Inny
|
RE: F1
No, toż to przesada. W bydgoszczy pod tesco jak ze szwagrem jeździłem to w wieku 9/10 lat miałem 40s na nowym torze, a mogłem mieć więcej, ale za dużo się ślizgałem. Nieraz nawet mu dorównywałem (teraz jakoś będzie mieć 34. urodziny) i po 2-3 kółka jechaliśmy równo. Nawet mi mówili, że jakbym często przychodził, to może by coś ze mnie było. Ale tyle kasy? Minuta 2 zyle. I tak przepieprzaj minimum 300 złotych tygodniowo. Do tego jeszcze lekarz w razie wypadku, kombinezony (np. tam nie trzeba ale zawody to wiecie), kaski... Niby nic, ale jak się uzbiera, to trochę tego jest. I jeździj tak ze średnią krajową.
Zajrzyj do mojego zippa
Mój BikePics
|
|
27-11-2012 19:02:20 |
|
|
Taśma
Pro
Liczba postów: 3,952
Imię: Mikołaj
Pojazd: Inny
|
(27-11-2012 19:02:20)Latos napisał(a): No, toż to przesada. W bydgoszczy pod tesco jak ze szwagrem jeździłem to w wieku 9/10 lat miałem 40s na nowym torze, a mogłem mieć więcej, ale za dużo się ślizgałem. Nieraz nawet mu dorównywałem (teraz jakoś będzie mieć 34. urodziny) i po 2-3 kółka jechaliśmy równo. Nawet mi mówili, że jakbym często przychodził, to może by coś ze mnie było. Ale tyle kasy? Minuta 2 zyle. I tak przepieprzaj minimum 300 złotych tygodniowo. Do tego jeszcze lekarz w razie wypadku, kombinezony (np. tam nie trzeba ale zawody to wiecie), kaski... Niby nic, ale jak się uzbiera, to trochę tego jest. I jeździj tak ze średnią krajową.
Stary nie porównuj Bentleya do Malucha...
Oni pod Tesko maja kosiarki, a nie karty.
Cytat:Bo życie jest za krótkie, aby czekać na iskrę i dwa obroty wału.
|
|
27-11-2012 19:14:15 |
|
|
mateusz5625
.
Liczba postów: 1,135
Imię: Mateusz
Pojazd: Romet Chart
|
ja będe mistrzem polski w rajdach samochodowych nie no chyba żartuje, ale mam plany żeby jeździć w rajdach.
Na początek samochód, prawojazdy, licencja, i będe gotowy do startów. według mnie jak mam talent to wydam jakieś 50tyś a potem za sponsorów.
Mechaników i miejsce do robienia samochodu mam.
PS: Jaką ludzie mają wyobraźnie i marzenia, szkoda że nie można ich łatwo spełnić (to odnosi sie do mnie )
zapraszam do śledzenia moich wypraw na facebooku http://www.facebook.com/chartbymateusz5625
„Kto miłości nie zna, ten żyje szczęśliwy,
I noc ma spokojną, i dzień nietęskliwy”
|
|
27-11-2012 20:06:53 |
|
1 osoba postawiła piwo mateusz5625 za ten post:1 osoba postawiła piwo mateusz5625 za ten post.
skalpel155 (01-27-2014)
|
nie_mientki
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 6,375
Imię: Michał
Pojazd: Romet 50-T-1
|
(27-11-2012 19:23:58)Irek napisał(a): Tak czy siak wobec zaistniałych informacji musze stwierdzić że polski sport motorowy nie ma przyszłości
Szkoda, bo niewiele trzeba. Po pierwsze-weekendy otwarte na torach. Na wzór DE i GB. Po drugie-seria tanich i ogólnodostępnych serii wyścigowych, coś jak w Finlandii(pokazywali w 'Top gear'). Zabawa także dla młodzieży bez prawka i dużej kasy. I po trzecie-seria wyścigów dla techników i uczelni. Coś jak obecna formuła student.
A co do zakończonego sezonu, to pogratulować Newey'owi zrobienia nowego, starego mistrza.
KLIKNIJ TUTAJ I POMÓŻ W OPŁACENIU SERWERA !
|
|
28-11-2012 21:19:43 |
|
|
nie_mientki
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 6,375
Imię: Michał
Pojazd: Romet 50-T-1
|
Wielki refresz. Zaczyna się moja lubiona część zimy-prezentacje bolidów na nowy sezon. Nowy przepis o obniżeniu "nosa" namieszał i to ostro:
Lotus:
McLaren:
Ferrari:
Brzydkie są potwornie. Ale każdy inny-dawno tego nie było.
KLIKNIJ TUTAJ I POMÓŻ W OPŁACENIU SERWERA !
|
|
26-01-2014 00:46:51 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|