Gaźniki do ogara 200
|
Autor |
Wiadomość |
djdar_95
Nowy
Liczba postów: 99
Imię: Dariusz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Gaźniki do ogara 200
Hmmm no to jak jest wzmianka o gaźniku do ogara to pozwólcie, że ja też się wypowiem.
Mój Ogi posiadał gaźnik bodajże 16n3-4 (już nie pamiętam bo daawno go zakładałem). Powiem tak... Jak już gaźnik od simka to najlepiej ten typ ominąć, albo ja miałem jakąś trefną podróbkę (gaźnik pożyczyłem od kumpla, który miał go w swoim simsonie... też mu nie chciał chodzić). Co do osiągów to hmmm... Różnica była, był jakiś taki bardziej... żywy . Tyle na ten temat... może jakbym miał jakiś inni gaźnik simka to kto wie... bym jeździł tak do dziś. . Króciec gdzieś mam zakopany w moich gratach... Pamiętam, że poszerzałem w nim gardziel , trochę wiercenia. Dalej nie pamiętam jak to robiłem... dawno to było . Robiłem wg. tego poradnika http://www.jawa50.fora.pl/tutoriale,23/g...13821.html (w tym, że ja jeszcze poszerzałem gardziel). Oczywiście to nie było zamontowane tak na glanc (Chociaż ku mojemu zdziwieniu trzymało zacnie ). Chciałem zobaczyć jak to będzie śmigać
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-11-2012 21:59:29 przez djdar_95.)
|
|
19-11-2012 21:58:16 |
|
1 osoba postawiła piwo djdar_95 za ten post:1 osoba postawiła piwo djdar_95 za ten post.
patryczek9862 (11-19-2012)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|