Opel Astra by Tomasso94
|
Autor |
Wiadomość |
Tomasso94
Przebiegły Administrator :D
Liczba postów: 4,036
Imię: Tomasz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
Opel Astra by Tomasso94
No więc nadszedł czas kupna samochodu. Wieczorem w gazecie znalazłem ogłoszenie, i jeszcze tego samego dnia zadzwoniłem i pojechałem obejrzeć furę wraz z koleżką TORNADO. Drugiego dnia rano, stała już pod blokiem
Najekonomiczniejsza i najbardziej trwała ze wszystkich wersji benzynowych jednostka 1,4 8v, oczywiście zagazowana. O wyposażeniu nie dyskutujmy, bo jest to pierwsza wersja modelowa jaka powstała na rynek polski, a w takiej wersji radio to rarytas. Wyprodukowany w 1993 roku w Antwerpii, Belgia. Cztery koła i kierownica jest, mi i tak więcej nie potrzeba Autko mimo swojego wieku bardzo zadbane i dopieszczane przez poprzedniego właściciela. Mimo że to opel to się baaardzo dobrze trzyma, bo w 2008 dostał nowe blachy i lakier. Więcej nie opowiadam, jutro porobię i dodam jakieś sensowniejsze zdjęcia
- Volvo V70 II
- Honda Transalp 600V
- Romet Kadet 110 Automatic
- Romet Komar
- Romet Ogar 200
- Opel Astra G
*** ...i wtedy rzekł - Nie da się. ~ Tomasso94 ***
|
|
17-11-2012 23:50:43 |
|
|
Bartek
Emerytowany Moderatroll
Liczba postów: 2,930
Imię: Bartek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Opel Astra by Tomasso94
Gratuluję zakupu Jeśli jest dobrze zrobiona zakonserwowana to posłuży bardzo długooo. Silnik mocą nie grzeszy o ile się nie mylę jest to pewnie masz C14NZ (dysponujący aż 60 km) lub C14SE (już ma 82 kuce)
Pokaż zdj silnika to Ci powiem Ma chociaż wspomaganie ? Jaki przebieg ?
|
|
18-11-2012 13:46:59 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|