dsmoto.pl - Godna firma ?
|
Autor |
Wiadomość |
hugor22
Ciekawski
Liczba postów: 137
Imię: Hubert
Pojazd: Romet Pony
|
|
17-10-2012 18:53:34 |
|
|
Tomasso94
Przebiegły Administrator :D
Liczba postów: 4,036
Imię: Tomasz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
|
17-10-2012 19:07:32 |
|
|
Odrestaurator
Majster
Liczba postów: 3,256
Imię: Szymon
Pojazd: Inny
|
RE: dsmoto.pl - Godna firma ?
(09-11-2017 16:45:57)spsport2000 napisał(a): Nie polecam dsmoto. Zakupiona ośka wahacza do motorynki nadaje się tylko do kosza. Chińska tandeta sprzedawana przez osoby które nie mają pojęcia co sprzedają i jak to działa. Umoczona kasa i niepotrzebne nerwy.
Myślę że kolega po 5 latach już zdążył kupić te części
ale niech to będzie opinia dla innych
No ale w sumie to jakby nie patrzeć wszędzie są CHIŃSKIE części... poza cylindrami i paroma pierdołami wszystkie części mamy z chin do Rometów.
Mój Simson
YT: POLMOZBYT
|
|
09-11-2017 17:11:31 |
|
|
charper
detyfusan
Liczba postów: 2,027
Imię: Wojtek
Pojazd: Romet Chart
|
RE: dsmoto.pl - Godna firma ?
a ja przestrzegam przed gmoto. procz tego że sprzedają szprychy na pałę, czyli że jedne i te same mają być niby do charta, kadeta, komara i ogara, to jeszcze niektóre rzeczy przysyłają inne niż na zdjęciu. np. chciałem pięcioramienną zębatkę to przysłali 4-ramienną. Ilość zębów się zgadzała, ale miałem to przerobić pod inny zabierak i już nie miałem jak tego przykręcić. Zero konsultacji przed wysyłką. Aha, i uwaga na sklepy internetowe, które działają również na allegro. Gdy kupujesz na allegro, to mają w ofercie mniej towarów ale zamówienie z reguły się zgadza. A gdy zamawiasz na ich własnej stronie to niektórych rzeczy nie otrzymasz, bo nie masz jak wystawić im potem komentarza. Lepiej zadzwonić i się upewnić, oczywiście nikomu tego nie odradzam. Zwłaszcza że allegro powinno dostać solidnego kopa za swoją pazerność.
|
|
09-11-2017 17:31:05 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|