Alufelgi w ogarze 205
|
Autor |
Wiadomość |
Błażej
Zawodowiec
Liczba postów: 2,532
Imię: Błażej
Pojazd: Inny
|
RE: Alufelgi w ogarze 205
To prawda. Miała mieć i miała ale tylko testowe sztuki. Łamały się, więc zastąpione je niemieckimi o czym pisałem parę postów wyżej
Nic w tym złego, że sprowadzili heculesa felgi. To nawet lepiej.
Ekipa z kirca wiele rzeczy wie prawdziwych. Jedną pomyłkę z 4 biegiem można jednemu wybaczyć. Wytłumaczyli się, że ich przypuszczenia się nie sprawdziły
Gdyby nie oni nie wiedzielibyśmy nic taka prawda
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-10-2012 21:58:20 przez Błażej.)
|
|
04-10-2012 21:55:37 |
|
|
Stachu.G
"Dziecko kirca"
Liczba postów: 1,088
Imię: Staszek
Pojazd: Romet Chart
|
To jest twoim zdaniem jedna pomyłka
http://archiwumallegro.pl/romet_chart_21...21629.html
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Rome...-211/31667
Cytuje Cytat:Wymieniłem jedynie felgi
A pod spodem: Cytat:MOTOROWER JEST BARDZO UNIKATOWY PONIEWAŻ JEST TO OSTATNIA SZTUKA W POLSCE, WYPRODUKOWANO ICH 82 SZT Z CZEGO 79 POJECHAŁO JAKO POMOC DLA AFRYKI
Już sam opis kłamie bo w końcu to jest jego składak do którego fele dokupił na motobazarze i długo kumał jak zrobić ich blokady wszytko jest w temacie o nim. Tych wszystkich wypisanych bzdur mógł bym cytować tutaj stronami, to co Zrobił Zazikupl a ty po nim to replika 211.
|
|
06-10-2012 22:49:29 |
|
|
Patryk82
Jak sie chce sie, to sie da sie.
Liczba postów: 246
Imię: Patryk
|
Przyznam Ci rację Staszku, że to kłamstwo w żywe oczy, wciskanie ludziom, że to unikat, ostatni oryginał, gdy to replika, ale gdyby nie on, to mało kto by wiedział o 211, na pewno dużo czasu spędził, żeby dowiedzieć się co to za koła itp.
Łan cyl, tu stroke
|
|
07-10-2012 00:59:08 |
|
|
Stachu.G
"Dziecko kirca"
Liczba postów: 1,088
Imię: Staszek
|
(06-10-2012 23:10:13)Błażej napisał(a): No i co, że zrobiłem replikę? Dorwałem eleganckiego charta z felami już zamontowanymi.
Masz coś do tego ? zazdrość Cię zżera bo sprzedałem go za dobrą kasę i do dziś mi ludzie piszą i dzwonią o niego. Zrobiłem i Ja i Sławek i Maciek doskonałe kopie 211 oryginału i gówno Wam do tego.
Replika a właściwie kopia masz rację. I co z tego ? Gdyby nie te kopie to już dawno ludzie by zapomnieli albo nawet nie wiedzieli o ich istnieniu.
Skąd wiesz, że długo kminił jak to zamontować ?
Ja nie musiałem. Ktoś wykminił za mnie. Kupiłem gotowca
Przeczysz sam sobie
Tutaj nie chodzi o to czy ktoś komuś zazdrości czy nie tylko o udowodnienie prawdy spośród tych wszystkich mitów
|
|
07-10-2012 08:47:06 |
|
|
krzysiudrzewiecki
Ręczny Rozrusznik =)
Liczba postów: 112
Imię: krzysiu
Pojazd: Inny
|
|