# Patryka Romet Chart 210 Elektronik 55/4 hand made #
|
Autor |
Wiadomość |
Patryk82
Jak sie chce sie, to sie da sie.
Liczba postów: 246
Imię: Patryk
Pojazd: Romet Chart
|
RE: # Patryka Romet Chart 210 Elektronik 55/4 hand made #
Wiem, że drogo, ale nic z tym nie zrobię, chciałem szybko, więc zapłaciłem, wyszło tak samo jakbym wysłał komuś, kto ma za 30zł opłacając wysyłki, tylko czekałbym na to ze dwa tygodnie, albo więcej, a tak miałem na drugi dzień..
Sądzę, że spowodowane jest to brakiem konkurencji, bo na tym opiera się windowanie cen, gdyby był zakład robiący za 50zł w okolicy Wielunia to zapewne musieliby cene spuścić, żeby mieć klientów, ale jak i tak mają ich mało, a nie ma innego zakładu, to jest jak jest. Swoją drogą chciałem sprawdzić jakość wykonania, następnym razem zakład będę starał się omijać.
Łan cyl, tu stroke
|
|
11-07-2014 23:59:47 |
|
|
Patryk82
Jak sie chce sie, to sie da sie.
Liczba postów: 246
Imię: Patryk
Pojazd: Romet Chart
|
RE: # Patryka Romet Chart 210 Elektronik 55/4 hand made #
Wróciłem ze zlotu, dwie foty są w temacie Simona, ja wkleje swoje, mniej więcej tak, z początku zlotu:
Później nastąpił nieoczekiwany przebieg wydarzeń, mianowicie jadąc po wodę trafiłem na strażaków lejących wodę celem utworzenia nieprzejezdnego dla niektórych bajora, przekonałem się o tym w połowie górki, kiedy to mój jeszcze ciepły 'slick' doprowadził do uślizgu, i jeb Obmyłem go wodą, poszło z 20l, a i tak wygląda tragicznie, no trudno
Dojechałem, wróciłem, poszalałem, a on spalił tyle co nic, dziękuję, dobranoc
Łan cyl, tu stroke
|
|
20-07-2014 18:39:15 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|