Romet dzisiaj, czyli 13 lat po upadku
|
Autor |
Wiadomość |
patrykkol997
LwG
Liczba postów: 961
Imię: Patryk
Pojazd: Inny
|
|
10-02-2012 12:16:39 |
|
|
GRADO
byle nie mixol !
Liczba postów: 209
Imię: Krzysiek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Romet dzisiaj, czyli 13 lat po upadku
Dbaj o rometa swego jak o siebie samego
|
|
10-02-2012 19:56:00 |
|
|
remomalo
Nowy
Liczba postów: 3
Imię: remik
|
Pamiętam ten teren, jako dziecko często jeździłem z ojcem który był kierowcą, pamiętam, że jak się wjeżdżało główna bramą, to tak po 400 metrach skręcało się w lewo a tam były parkingi dla samochodów ciężarowych i dostawczych, po środku była dyspozytornia i warsztaty mechaniczne i lakiernicze, pamiętam też że zaraz za biurowcem była sala bankietowa i kuchnia z stołówką, byłem tam kilka razy na zabawie Bożonarodzeniowej. Do dziś pamiętam zapach hal, w których produkowało się rowery, tego się nie zapomina.
Pamiętam tez kilka oddziałów, na Grunwaldzkiej, na rondzie Grunwaldzkim, na Focha, i na rondzie Fordońskim, była też taka mała produkcja kół rowerowych na Koronowskiej przez inwalidów.
|
|
03-03-2012 01:05:56 |
|
|
szymon703
motoryniarz
Liczba postów: 85
Imię: szymon
Pojazd: Romet Pony
|
|
|
01-04-2012 16:22:15 |
|
|
GRADO
byle nie mixol !
Liczba postów: 209
Imię: Krzysiek
|
|
02-04-2012 21:34:43 |
|
|
remomalo
Nowy
Liczba postów: 3
Imię: remik
|
Jakiś koleś podał was do sądu, a można wiedzieć za co bo jestem nowy, i jeszcze jedno czy na teren można wejść i się powałęsać że niby idzie się do jakiejś firmy załatwić jakąś sprawę, a co do mojego posta to wkradł się tam błąd, dyspozytornia i parkingi samochodów firmowych były w prawo od głównej drogi a nie w lewo, w sumie to transport poszedł na pierwszy ogień, wiem bo ojciec pracował później na innym stanowisku, co do marzeń jak będę miał 1 miliard dolarów to odbudujemy Romet, jak marzyć to już na całego, swoją drogą majątek firmy syndyk wycenił na 110 milionów złotych, ciekawa kwota, pewnie z kilka razy zaniżona, pozdrowienia dla wszystkich Romeciarzy
|
|
21-04-2012 18:27:19 |
|
|
Tomasso94
Przebiegły Administrator :D
Liczba postów: 4,036
Imię: Tomasz
|
|