Ocena wątku:
- 3 głosów - 5 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Wigry 73r czyli pierwsze wigry Rometa !
|
Autor |
Wiadomość |
Wigrus
Złomiarz, czy kolekcjoner?
Liczba postów: 1,965
Imię: Jasiek
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Wigry 73r czyli pierwsze wigry Rometa !
A tak, to na pewno musiałem być ja. Pamiętam już.
Wracałem właśnie z takiej małej przejażdżki - testu torpeda
i faktycznie Cię zobaczyłem. Domyślałem się prawdę mówiąc, że to możesz być Ty, dlatego się tak trochę głupio gapiłem, ale były to przecież chwile
dla Was, więc nie zaczepiałem. Swoją drogą, jak tylko wpadnę do Katowic, musimy odbyć jakieś spotkanie (czy przypadkiem nawet w tej sprawie w wakacje do Ciebie nie pisałem?). Oprócz mnie, po Katowicach na pewno jest jeszcze jedno żółte Wigry (chyba 5) i jeździ nim sympatyczna staruszka.
Wysłane z mojej Nokii 3310 za pomocą Tapatalk 2
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-10-2014 22:13:40 przez Wigrus.)
|
|
05-10-2014 22:13:10 |
|
|
Mateman
Nowy
Liczba postów: 70
Imię: Mateusz
Pojazd: Inny
|
RE: Wigry 73r czyli pierwsze wigry Rometa !
Cześć to znowu ja Jak tam z pogodą ? U mnie dzięki temu że +10 i słonecznie postanowiłem wyprowadzić Smerfa na spacer - [img] Wigry 73 - 3 by matuzinomandzel, on Flickr[/img] choinkowe nr2 - Wigry 73 - 2 by matuzinomandzel, on Flickr
Wy przewietrzyliście swoje zawiasy ? Jak nie to ruszajcie po rowery i rozgrzejcie smar w piastach i "wywiejcie" wilgoć z zakamarków pod warunkiem że na drogach/chodnikach jest sucho i nie ma soli !!
Na koniec życzę wam wszystkim wesołych świąt pysznych dań na stole wigilijnym brak ości w Karpiu oraz poskładanych prezentów pod choinką !
Jak wiadomo za tydzień nowy rok więc z ciekawości spytam - jakie są wasze postanowienia nowo roczne ? Jeżeli nie są tajemnicą... Ja się przyznam że w nowym roku zacznę poszukiwania na Sokoła/Karata lub na Wigry Lux/Universal. Może się uda może nie czas pokaże w końcu świat nie kręci się wyłącznie wokół składaków
Pozdrower !
Pojazdy:
-Ukraina 66'r
-Wigry 73'r
-Wigry 3 86'r
-Wigry 3 79'r
-Continental 92'r
-Ostre koło "Kirsch"
-Szosa Raymond Delisle
-Szosa Peugeot 78'r
Inne:
-Citroen Bx "czyścioch i klasyk"