Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Ogarem przez całą polske
|
Autor |
Wiadomość |
Rudy102
ASSKICKER
Liczba postów: 618
Imię: Paweł
Pojazd: Inny
|
RE: Ogarem przez całą polske
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-07-2012 23:19:56 przez Rudy102.)
|
|
06-07-2012 23:13:56 |
|
|
koi7
Kupuje ramy
Liczba postów: 533
Imię: Łukasz
|
|
22-01-2013 22:40:44 |
|
|
mateusz5625
.
Liczba postów: 1,135
Imię: Mateusz
Pojazd: Romet Chart
|
Przecież bez sprzęgła da sie chwile jechać, nie jest tak źle, chodzi mi głównie o to czy nie zepsuje się coś w zapłonie, bo w skrzyni nie ma co sie rozpaść, wał orginalny nie złamie sie cylinder przez 1500km sie nie zetrze, pierścienie też nie, po co mi 2 gaźnik jak mam sprawny, jedynie może sie zatkać, ogólnie nie wiem co sie może zepsuć chyba nic . Pewnie bym wzioł 4 świece, 1 moduł, narzędzia i kase i raczej nic mnie nie zaskoczy Z niesprawnym motorkiem zawsze można jakoś jechać
zapraszam do śledzenia moich wypraw na facebooku http://www.facebook.com/chartbymateusz5625
„Kto miłości nie zna, ten żyje szczęśliwy,
I noc ma spokojną, i dzień nietęskliwy”
|
|
22-01-2013 22:54:21 |
|
|
Błażej
Zawodowiec
Liczba postów: 2,532
Imię: Błażej
|
W charcie sprzęgło jest nieśmiertelne. W nim nic absolutnie nie siądzie. Moduł możesz zabrać. Zapłon Ja bym zabrał drugi, ale Ja to Ja i nikt mnie nie rozumie . Ogólnie zabrałbym (w swoim przypadku) małe wiertła i zapasowe kliny. Bo wiertarki każdy użyczy, ale wiertełka nie każdy ma
W każdym charcie miałem bardzo ciasno osadzony klin i jedynie rozwiercanie pomagało jak już został ścięty.
Łatwiej byłoby mówić gdybyś dał zdjęcie swojego sprzętu bo ogarochart niewiele mówi
|
|
22-01-2013 23:05:12 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|