Czarna Wdowa Enduro! (Romet komar mr 232)
|
Autor |
Wiadomość |
Quake96
Zielono mi :D
Liczba postów: 2,750
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Czarna Wdowa Enduro! (Romet komar mr 232)
Znaffcy, zanim rzucicie kamieniem, pomyślcie w co rzucacie. Nie znacie nawet producenta a już ciśniecie po tym. Jeśli to CX to faktycznie istnieje większa szansa, że będzie do dupy, ale jeśli cylinder i tłok jest od Almotu to będzie spisywać się równie dobrze co oryginał.
Zaś łożyska z takich zestawów to najgorsze gówno marki CX, więc to tylko do "fidżet spinera".
- Patrz pan, ale ciśnie tą jawką, no wariat!
- Ale panie, to dopiero drugi bieg się kończy...
"Skończyło się jak Bruce Lee, czy misja w kosmodromach
Nie nagra tego Grundig czy Unitra Diora...."
|
|
05-07-2017 19:48:16 |
|
|
CzaRusekP
Nowy
Liczba postów: 15
Imię: Czarek
Pojazd: Romet Komar
|
RE: Czarna Wdowa Enduro! (Romet komar mr 232)
Rozumiem wasze wzburzenie tym zestawem no ale trudno... łożyska biorę tylko te do skrzyni bo na wał mam nowe oryginalne...
A cylinder ma przetrwać chociaż te wakacje a jak rzeczywiście będzie taki zły to na zimę przyjdzie coś nowego
A tu efekty dzisiejszej pracy:
Oraz efekt walki z blotnikiem czyli "nie jedno oblicze elementu"
Ogólnie pewnie powiecie że to głupie i marnowanie komara ale mega mi się podoba taki golasek i raczej tak zostanie, będę się rozglądał za jakimś widelcem innym na przód a ten zostanie do innego komara którego będę robił 100% oryginał
I jeszcze pytanie do was: ma ktoś może wszystkie elementy które są na wałku pedałów, przesuwke, wodzik i zebatke zdawczątej takiej do koła które pracuje z koszem sprzęgła? Bo chętnie odkupię...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-07-2017 23:37:01 przez CzaRusekP.)
|
|
05-07-2017 23:31:24 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości
|
|