Czy tylko ja?
|
Autor |
Wiadomość |
Bartek
Emerytowany Moderatroll
Liczba postów: 2,930
Imię: Bartek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
|
10-03-2017 23:57:38 |
|
|
Simon
Ogarnięty Chartcore
Liczba postów: 1,454
Imię: Szymon
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Czy tylko ja?
A ja powiem tyle, takie tematy pojawiały się, pojawiają się, i póki forum istnieje będą się pojawiać.
I nie ważne kto będzie moderatorem.
Jestem na tym forum dłużej niż założyciel tego tematu, mimo że się mało udzielałem, mam ponad dwa razy więcej postów.
Nigdy nie dostałem ostrzeżenia, a przecież forumowych moderatorów, czy adminów nie znałem.
Więc czasem warto najpierw spojrzeć na to co się samemu piszę, a potem szukać problemów u innych  .
Czy atmosfera się zmieniła ?
Na pewno w tym sensie, że Ci którzy najwięcej siedzieli w Rometach, podorastali, wyjechali, pracują bądź studiują.
Co za tym idzie, nie ma już tylu tematów, projektów, różnorodności, szczególnie że wszystkie usterki które w Rometach występowały, zostały przerobione po parę razy 
A i ludzie zorientowali się, o co chodzi w czerwonych podkreśleniach słów, także ja osobiście nie działam z poprawianiem innych jak kiedyś.
Na forum zaglądam, tematy ciekawe czytam i tyle, niestety nie ma już tyle czasu co kiedyś, żeby przesiadywać sporo na forum.
Ale nie można też mówić, że znikłem całkowicie, wciąż mój temat o aucie tu jest, i jest aktualizowany.
Tak samo jak temat o Charcie wraca do żywych.

Mój Romet Chart 70ccm
"Śpieszmy się kochać Motóry polskiej produkcji - Tak szybko odchodzą"
|
|
11-03-2017 00:12:19 |
|
|
kacperszkudlarek
Dobro obywatela, celem partii!

Liczba postów: 1,015
Imię: Tak
Pojazd: Inny
|
No ja próbuje być kulturalny  , Ale czasem naprawdę ciężko nie napisać co się o tym myśli  , Bo na serio czasem jak napiszę jakiś wątek to na początku jest spoczko, Ale później ktoś napisze jakiś głupi post i od razu leci gówno burza na kilka stron  (serio!). Albo czasem jak czytam wątki na temat jakiś napraw, ostatnio był taki temat że, (chyba) Pan gość nazywał się Kamil a nick miał Romecik1234, i co na początku pisali co może być przyczyną, ogólnie widać że to był pierwszy Romet Kamila, Ale później napisał Kamil że odda silnik do mechanika (koledzy z forum pisali że remont jest potrzebny), ja wtedy do Kamila napisałem że ma uważać na ,,Pseudo-mechaników", napisał mi on na PW że, dlaczego ma uważać na ,,Pseudo-mechaników", ja wtedy mu wytłumaczyłem dlaczego ma uważać (oczywiście kulturalnie  ), i wtedy Kamil napisał że może mu pomóc w remoncie jego dziadek, ja wtedy napisałem że jeśli dziadek może mu pomóc w remoncie to super  . Ogólnie Kamil napisał że będzie sam remontował silnik i od razu powstała ,,Gównoburza" że, nie umie remontować Rometów itp. Szkoda było mi Kamila widać było że był nowy i że chcę zrobić rometa jak najlepiej. Jeśli by ktoś chciał poczytać tam ten wątek to proszę Daję LINK  . Ja święty nie jestem, Swoje za uszami mam, ale wiem co to za uczucie gdy cię wyzywają. Ogólnie ja z pracy moderatorów jestem zadowolony  , lecz mam jedno ale, czasem jak czytam te wszystkie wątki to niektórzy nasi koledzy tak wyzywają innych że głowa mała. A i jak by mi już nerwy nie wytrzymały to można napisać np.Cho**ra (słowo przykładowe, nie przekleństwo) tak, czy od razu lecą punkty za używanie nie cenzuralnych słów?
LINK DO TEMATU KAMILA: http://www.chlopcyrometowcy.pl/showthread.php?tid=43011
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-03-2017 01:14:34 przez kacperszkudlarek.)
|
|
11-03-2017 01:13:33 |
|
|
Texas Ranger
Praktykant

Liczba postów: 427
Imię: Michał
Pojazd: Romet Komar
|
A za co ja dostałem punkty? Za to, że stanąłem w obronie gościa, który wystawiał nowe opony i zamiast zdjęć wstawił grafikę obrazującą w sposób dokładny wygląd tych opon i ich bieżnika. Ja napisałem post, który zdaniem Moderatora nie dotyczył tematu, a napisałem, że skoro obrazek bardzo dobrze obrazuje sprzedawany przedmiot, to po co zdjęcie? Dodam tylko, że była to grafika, którą stosuje np. Oponeo. W odpowiedzi napisano mi, że regulamin to regulamin i ma być zdjęcie, a mój wpis nie dotyczy tematu. Jak widać moje przewinienie było przeogromne i naprawdę zaburzyło porządek na forum.
Jestem użytkownikiem kilku forów, mam pewnie 2 razy więcej lat niż przeciętny Forumowicz stąd, ale takiego rygoru nie widziałem nigdzie indziej. Efekt taki, że raczej czytam, niż się udzielam. Także proszę Szanownych Moderatorów o trochę więcej wyrozumiałości i luzu.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-03-2017 01:46:39 przez Texas Ranger.)
|
|
11-03-2017 01:45:16 |
|
|
Quake96
Zielono mi :D
Liczba postów: 2,750
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 200
|
(11-03-2017 01:45:16)Texas Ranger napisał(a): Także proszę Szanownych Moderatorów o trochę więcej wyrozumiałości i luzu.
A ja proszę o stosowanie się do regulaminu i wszystko będzie dobrze
Dział giełda ma swoje restrykcyjne zasady i koniec. Nie ja je ustalałem, ale między innymi ja jestem od tego żeby ich pilnować. A to, że ktoś dał grafikę poglądową opon zamiast zdjęcia to jego błąd i tyle.
Cytat z reg. działu giełda:
Cytat:W ogłoszeniu ma być zawarte:
* Cena
* Opis
* Conajmniej jedno zdjęcie które pokazuje przedmiot sprzedaży a nie jakies pogladowe
* Dane kontaktowe
Tak trudno się do tego zastosować? Wyśle ktoś zdjęcie poglądowe, sprzeda coś a potem są problemy "a bo tu panie małe pęknięcie, a bo tu guma sparciała".
- Patrz pan, ale ciśnie tą jawką, no wariat!
- Ale panie, to dopiero drugi bieg się kończy...
"Skończyło się jak Bruce Lee, czy misja w kosmodromach
Nie nagra tego Grundig czy Unitra Diora...."
|
|
11-03-2017 01:54:25 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|