Romet Chart "Charteł" '89 by JGNZM
|
Autor |
Wiadomość |
JGNZM
Chartełowiec
Liczba postów: 1,247
Imię: Mikołaj
Pojazd: Romet Chart
|
|
04-03-2017 23:55:03 |
|
|
JGNZM
Chartełowiec
|
|
06-03-2017 00:38:12 |
|
|
kacperszkudlarek
Dobro obywatela, celem partii!
Liczba postów: 1,015
Imię: Tak
Pojazd: Inny
|
RE: Romet Chart "Charteł" '89 by JGNZM
No Mikołaju charcik, igiełka jak tu widać. Oj, żebym ja chciał żeby mój Romet 2375 wyszedł tak jak twój .
|
|
06-03-2017 17:01:53 |
|
|
JGNZM
Chartełowiec
|
RE: Romet Chart "Charteł" '89 by JGNZM
Dziękuję pięknie, w ogóle przypomnieliście mi o tym temacie, bo trochę się działo ostatnio
Czy najładniejszy? Tego nie wiem, prawie osiągnąłem to co chciałem ale cieszę się, że wam się podoba
Po lekkim zamieszaniu z zapłonem i rozmowach z BigSoftem, podłączyłem prawidłowo cewki i w końcu ładowanie wróciło. Wróciło to tak właściwie mało powiedziane Jest o wiele mocniejsze, w końcu mam zawsze prąd, teraz wystarczy go odpalić, a mimo zużytego akumulatora, prąd jest natychmiast.
Połamała mi się końcówka tylnego błotnika i znowu została pospawana a błotnik z przodu już miał mały ubytek. Więc postanowiłem, po ostatniej jeździe w deszczu, założyć chlapacz na wzór oryginału. Moim zdaniem pasuje tutaj idealnie.
I też, jak widać, kupiłem 3 kierunkowskazy i razem złożyłem 2 ładne i niedługo będą z tyłu. Więc myślę, że to już ostatni krok, by zakończyć prace przy Charcie, bo w końcu takiego chciałem uzyskać. Ale bez obaw, wciąż będzie u mnie
Romet Charteł bogiem mym
Romet Traper nałogiem mym
CZ 3 5 0 zapiernicza tuż pod Z E R O
W sensie zamyka licznik
|
|
15-04-2017 11:59:53 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|