Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
[019] Tłok meteor / barikit.
|
Autor |
Wiadomość |
łogór 200
Ostatni ch#j Polski

Liczba postów: 639
Imię: Tomek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
[019] Tłok meteor / barikit.
Tloki ZMD to stolec ogólnie jest,tak naprawde wiele tu sie rzeczy moglo podziac ze zaczal sie przycierac,ale te slady tez dziwne sa bo powstaly wlasnie jakby od ostrej krawedzi,pierscienia moze jakis syf wypadł z okien,tak naprawde w tloku jak i na pierścieniach kazda ostra krawedz powinna byc ogratowana/sfazowana
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
(04-03-2025 00:11:32)łogór 200 napisał(a): Tloki ZMD to stolec ogólnie jest,tak naprawde wiele tu sie rzeczy moglo podziac ze zaczal sie przycierac,ale te slady tez dziwne sa bo powstaly wlasnie jakby od ostrej krawedzi,pierscienia lub dostali sie jakieś ciało obce miedzy pierscien a cylinder,moze jakis syf wypadł z okien,tak naprawde w tloku jak i na pierścieniach kazda ostra krawedz powinna byc ogratowana/sfazowana,
Dla mnie jak zacier byl to mialo to postac bardziej rozmazanej plamy szerszej ,aniżeli pojedynczych rys,
Raz w jawce mialem taka pojedyncza ryse podobna jak tutaj ale to nie w miejscu zamka pierścienia i to ewidentnie tam jakis syf wpadli ,pod paznokciem nie czuć było umyłem wszystko złożyłem jeżdzę dalej
K:A ja jestem durnym osłem, Tak?
J:Tak
J:Ostatnim ch... Polski To ci mogę zapowiedzieć.
„Każdy człowiek musi w jakiś sposób żyć, nie jak to się mówi byle jak”
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-03-2025 00:18:31 przez łogór 200.)
|
|
04-03-2025 00:11:32 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|