Ocena wątku:
- 4 głosów - 2.5 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Ognisko/grill - sobota, 2 kwietnia
|
Autor |
Wiadomość |
Paweł94
Romet Master
Liczba postów: 410
Imię: Paweł
Pojazd:
|
RE: Ognisko/grill - sobota, 26 marca
(20-03-2011 23:31:30)Przemek napisał(a): Nie lubie Kadeta Nie ze sie go wstydze tylko:
- chce go sprzedac
- nie chce go przerejestrowywac
- cieknie kranik
- przez syf w baku przerywa
- ma syf w baku
- Nie lubie Kadeta Nie ze sie go wstydze - jak ty nie lubisz kadeta, to ja ciebie nie lubię
- chce go sprzedac - to na uj go kupiłeś?? to że plomby ma na silniku, to nie jest wytłumaczenie, ja kibla np bym nie kupił z tego powodu że ma plomby na silniku
- nie chce go przerejestrowywac - ok rozumiem boisz się że mandat dostaniesz.
- cieknie kranik - uszczelka 2,50zł bo kupowałem.
- przez syf w baku przerywa - czyszczenie baku
- ma syf w baku - 0,5l benzyny i garść nakrętek, i rdzy nie ma robota 10 - 20 minut
Główna przyczyna : kadet wygląda raczej jak składak z silnikiem, i bakiem, a ogary i charty, bardziej jak motory
powiem to tak: nie kupisz charta, bo szukasz go od roku i ciągle nic, więc albo go nie szukasz, tylko czekasz aż sam się ktoś zgłosi. Odwiedzaj allegro patrz na aukcje, szukaj, szukaj, i jeszcze raz szukaj, nie się opier. lecz nawet gdy już charta znajdziesz, to wcale to nie jest taka bajka, bo może będzie w lepszym stanie niż Leszka, ale części to raczej nie znajdziesz, bo na motozbyt nie ma co liczyć, oni części do charta nie zamawiają z 2 przyczyn: mało osób ma charty, i nie ma skąd brać części, Leszek niby sobie jakoś radzi, tylko że on kupuje części czasami po 100zł nawet (cytat: "stacyjka to nie rarytas. " nie wcale stacyjka pokazuje się na allegro 1 raz na miesiąc, i znika po 5,10 minutach. Leszka stacyjka kosztowała łącznie 70zł, a jest przerobiona, bo ma inny kluczyk, więc domyślam się że wkład był od żuka, a stacyjkę kupił po pół roku szukania, więc ja osobiście maże o charcie, ale go nie kupie, bo to są najbardziej zwariowane silniki,(nie w budowie, tylko w problemach)) ja radze kup se ogara, nie ma takiego wyglądu jak kadet, komar, ale części przynajmniej dostaniesz, a jak chcesz coś o większej mocy i szybkości, tak jak chart, to kup chociaż 50-t-1, albo ogara 200, a nie man tu pier. że kadet to złooo bo sam jesteś złooo. Sory za krytykę, i ostre słowa, ale co to za moderator, i klubowicz, co się swojego sprzętu wstydzi, i nie wykręcaj się rdzą, itd, bo ja bym to zrobił w max 2 godziny. niedługo rozpoławiam silnik 023, więc w silniku bym ci mógł pomóc, a nawet jak nie ja, to masz jeszcze Matiego, i innych, którzy by ci z chęcią pomogli.
Heh nie wiem czy ktoś do końca przeczytał, bo małą litanie walłem
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-03-2011 15:31:17 przez Paweł94.)
|
|
21-03-2011 15:27:29 |
|
|
Tomasso94
Przebiegły Administrator :D
Liczba postów: 4,039
Imię: Tomasz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
|